Cand ti-l face nu e dureros... o simpla intepatura. Dupa ceva timp, cand incepe sa-si faca efectul, o sa te doara putin mai tare... dar nu e motiv de panica
Cand ti-l face nu e dureros. Dupa aceea, vreo doua zile o sa simti o mica durere in muschiul in care ti-a fost facut (deltoid) in special daca stai pe el. Pe mine m-a trezit doua nopti de fiecare data cand ma intorceam pe partea respectiva. Dar n-a fost foarte rau.
Eu am facut de 2 zile si inca ma doare Mi-a zis ca sunt cam sensibila si o sa ma mai doara in continuare? si cum pot preveni infectia?(
Infectarea zonei de vaccinare o previi prin mentinerea unei igiene normale (dus de doua ori pe zi). E normal sa mai ai o mica durere si dupa doua zile, nu e nimic grav.
De ce sa fie dureros, este ca o mica intepatura de insecta, nu cred ca este nevoie sa-ti faci griji, ce poate sa doara? Succes.
Daca nu te uiti cand te inteapa nici nu simti. Te gadila un picut si gata ai scapat.Pe cuvant ca nu trebuie sa te sperii.
Pe o scara de la 1 la 5 ii dau cu indulgenta 2 . Depinde cat de dureroasa consideri tu o mica injectie.
Antitetanosul nu doare! Eu l-am facut ieri deoarece calcasem intr-un cui ruginit. Dupa ce mi l-a injectat am simtit o mica durere(cum te-ar strange cineva de mana) oricum e mai bine sa doara pentru ca stii ca isi face efectul.
Nu; desi te doare putin mana o zi dupa. Dar e o durere usoara, gen nevralgie.
Am facut vacciunul si acum simt ca si cum mi-ar fi picat o greutate mare pe mana abia de o misc nu pot ridica nici macar 2Kg.
Si eu trebui sa-l fac si mi-e frica
Buna vaccinul antitetanos chiar nu doare maine trebui sa-l fac si imi este frica
L-am facut vaccinul astazi si nu a durut deloc, deloc, dar acum ma cam doare putin mai mult.
Eu sunt asistenta medicala... si mi-am facut si eu antitetanos dar nu doare deloc e doar aceea mica intepatura si doar atata... asa ca fara frica
Da, este!
Eu am facut acest vaccin azi dimineaţă, simţi doar o înţepătura cand ţi-l face dar o sa te simţi foarte rău după.
Eu una am avut temperatură, stari de somn, de vomă, ameţeala, mâna o sa te doar enorm de tare.
Nu trebuie sa te sperii, o sa-ti treacă durerea peste 2-3 zile. Iti urez succes