| yoloqerty a întrebat:

Vaccinul doare?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Nu apuci sa simti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chiar deloc.

| Ana1687 a răspuns:

Nu

| manumescbosssdeboss a răspuns:

Umpicut...

| Xaya a răspuns:

Neh e durerea aia de la o piscatura de tantar

| alexandra109 a răspuns:

Nu. o sa simti o intepatura mica, dar nu doare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da,aoleu. Te pipi pe tine de durere si se va umfla rau mana. Ba chiar faci cangrena si ramai fara mana... laughing Mai mult depinde de tipul de vaccin si persoana care il administreaza. Daca este un prost care nu stie sa faca injectie, normal ca doare. Si cele descrise mai sus sunt posibile daca vaccinul nu este administrat de catre o persoana calificata.

| alex495 a răspuns:

Daca e prost medicul/asistenta si sta mult cu acul in vena ta o sa incepi sa simti cum hatane ea seringa ( cum te ar scobi cu acul in mana, nu doare, doar e deranjant).
Sau te poate durea daca iti face in muschi. Chiar si o sapt. Am facut in a 11-a parca un vaccin contra unui microb legat de rugina ( numai retin, era ceva de genul iti intra un cui ruginit in mana si nu stiu de la ce te imbolnavesti) si mi l a facut in muschiul umarului, o sapt am simtit durerea

| Yon1470 a răspuns:

Daca ti-l face o asistenta de 25 de ani cu fustita mini, vei cere sa-ti faca saptamanal cate 10!

| untu a răspuns:

Nu,deloc,doar simti o intepatura mica!

Întrebări similare