La citit nu am probleme.Am observat ca sunt rare momente cand vad bine cu el, dar dupa iar vad in ceata. Si ma gandeam ca si-o reveni. nu am alte probleme
Cataracta cred ca ai.
E o mentalitate complet gresita sa crezi ca daca ai avut o problema de sanatate candva si s-a rezolvat singura ai scapat. Exista boli care vin in pusee, de exemplu exista scleroza laterala amiotrofica, care poate sa dea exact probleme de vedere la un singur ochi, care tin cateva zile si pe urma dispar, insa boala continua, si la al doilea puseu ai hemipareza (esti paralizat pe o parte) si pe urma mergi tot inspre mai rau.
Asta e un exemplu extrem, dar ideea e ca atunci cand ai o problema de sanatate e de preferat sa o investighezi si sa vezi ce e de fapt acolo. O vizita la un oftalmolog, un examen de fund de ochi nu strica nimanui, mai bine mergi si iti spune ca esti bine decat sa nu mergi si peste cateva luni sa aflii ca ai o afectiune pe care o puteai evita daca mergeai din prima la medic, nu?
Salut!
Este timpul sa mergi la medic, un prieten de-al meu tot asa ca tine avea si a trebuit sa se opereze la un ochi deoarece a stat acasa asa cu el si a facut vreo 3 operatii. Deci mai bine mergi la medic.
E foarte posibil sa-si "revina", insa e bine sa-ti faci un consult. Cum a apartut asta?