anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vad toate la fetele de 11-12-13 ani ca nu depasesc 40 de kg. Ele au cam de la 1.40 pana la 1.65. Mama mereu mi-a spus ca ele sunt subnutrite, si am crezut-o. Eu am o problema mare cu greutatea. Presupun ca nu depasesc inaltimea de 1.70 si am 67 de kg. Intrebarea e daca este normal la o fata sa aiba mai putin de 40 de kg si daca sunt obeza sau doar grasa.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| OliviaCien a răspuns:

Intre inaltime si greutate ar trebui sa fie o diferenta de aproximativ 10. Spre exemplu, daca ai 1.70 ar trebui sa ai aproximativ 60 kg. Deci 67 este un pic cam mult, dar nici decum obeza.

3 răspunsuri:
| Allylly a răspuns:

E destul de mult 67 de kg laughing du-te la sală, ține regim, și nu e normal să ai cât ai tu. Eu de ex. am 1.65 și 46-47, kg, la 15 anibatting eyelashes

| corbulalbrosu a răspuns:

Ai cam 12-15 kgin plus. Poti fi considerata grasuta. Poti fi catalogata ca suferi de obezitatea in momentul in care depasesti cu cca 20 kg centimetrii de peste 1 m, deci aprox 70+20=90 kg

| Maria_Teodora_1999 a răspuns:

Si eu am tot 1.70. In mai, anul trecut aveam 55 kg si aratam destul de bine. adica nici grasa, nici slaba, dar cu stresul de la examene am slabit cam 8 kg sad Acum mi-am mai revenit. Deci intre 50-60 ai arata bine, zic eu...