| ThePoet a întrebat:

Vara asta am inceput sa am niste probleme cu sprancenele. De 2 sau 3 ori pe zi trebuie sa le curat de niste bucatele de piele uscata, galbene deschis, care sunt poate chiar matreata sau altceva, care se formeaza acolo (uneori vizibil, alteori nu, pentru ca apar sub firele de par). Am incercat sa indepartez aceste bucatele de piele cu cateva solutii si nimic nu a functionat. Ele tot reapar zi de zi. Este iritant sa trebuiasca sa imi curat sprancenele de fiecare data cand plec in oras cu prietenii. Va rog dati-mi niste sfaturi, spuneti-mi ce as putea sa fac sau recomandati-mi niste creme/solutii/medicamente.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Servus @Kaleidoscope! Ai pielea foarte uscată. Încearcă să te dai zilnic pe sprâncene cu ulei de măsline și cu vitamina A uleioasă. Îți vor hidrata pielea și cojițele vor dispărea.
Mari succese!

0 răspunsuri: