Ai consultat vreun nutritionist, facu analize si alte controale de te a determinat sa ii vegetarian... sau ai citit pe net si ai crezut toate povestile?
Nu este chiar asa de complicat sa afli ce alimentatie iti trebuie cand esti vegetarian si nu numai. trebuie doar sa ti bati putin capu si sa cauti. sunt tutoriale o gramada mai ales despre alimentatie vegetariana. sa apelezi la nutritionist in 2021 mi se pare pierdere de bani, asta daca nu te duce capu sa cauti si sa te documneteze cat de cat pe net.
singurul lucru care nu l-am facut si vreau sa l fac de mult sunt analizele la sange.
ce am patit eu acum recent cred ca a fost lipsa de proteine. am mers cu biciclta vreo 40 si ceva de km, am inotat mult chesti de genu care consuma proteinele care le mananci. consumandu se nu au mai ramas si pentru corp pentru ce mai are nevoie sa functioneze cum trebuie. acum mi am reventi, azi. mai ales ca am stat linistit ieri.
"asta daca nu te duce capu sa cauti si sa te documneteze cat de cat pe net."
aparent pe tine nu te a dus...
"ce am patit eu acum recent cred ca a fost lipsa de proteine. am mers cu biciclta vreo 40 si ceva de km, am inotat mult chesti de genu care consuma proteinele care le mananci. consumandu se nu au mai ramas si pentru corp pentru ce mai are nevoie sa functioneze cum trebuie. acum mi am reventi, azi. mai ales ca am stat linistit ieri."
Aparent proteinele ajuta si la concetrare, daca esti deficient in ele concentrarea ta si nivelul de energie are de suferit.
Daca as putea sa mi dau funda mi as da.
Si eu sunt vegetarian.
Alimentatia trebuie sa fie cat mai variata.
Multe fructe/legume perioada asta.
Cel mai important aliment este APA. Incearca cateva zile sa bei multa apa (5L+/zi) sa vezi cum te simti. Poti cauta pe net - legatura dintre apa si lipsa de energie.
Aveam si eu stari ca tine. acum beau multa apa si ma simt foarte bine.
5 litri cam mult, e drept ca depinde si de cate kilograme ai. dar eu la 75 kg sa beau 5 litri pe zi nu stiu cat de recomandat este. hai sa zicem ca am transpirat mult in ziua aia si am depus efort vre o 3 litri jumate maxim 4.
Si eu sunt vegetarian de un an, dar nu am probleme de acest gen
noi nu prea avem cum sa ghicim ce alimentatie ai daca nu ne spui (; stim doar ca nu mananci carne(un lucru extrem de bun). iti sugerez sa il urmaresti pe marius mitrache, eu datorita lui sunt vegetarian. acolo vei gasi toate raspunsurile la orice intrebare, omul asta este un guru in nutritie si sport, este un culturist vegan si vei vedea in videoclipurile lui ca este un om foarte citit
Eu sunt lacto-ovo vegetarin, mananc lapte si oua.
mananc lapte de capra cu ovaz(cate o data in loc de ovaz pun mamaliga sau fulgi de ovaz) seminte de in si chia macinate(inainte puneam si cacao organic dar au inceput sa imi apar cosuri si nu am mai pus), un pumn de nuci si 2 oua - asta micu dejun, tot ce am zis, toate odata, nu mereu dar de obicei cam asa.
la pranz fasole neagra, linte, naut, salata, qinoua, alte 2 oua, salata de vinete, pastai, piure de cartofi, orez si alte legume. aici nu le mananc pe toate ce le ma numarat o data in afara de linte si cele 2 oua, fac combinatii in functie de zi cu ce am zis mai sus. ce e cert e ca una dintre fasole si naut mananc mereu daca nu si ambele o data
la cina cam tot ce am zis la pranz dar fara oua. + paste rar
snacks: seminte de canepa decorticata, seminte de floarea soarelui, seminte de dovleac, alune, unt de arahide, arahide.
ce am zis aici +suplimetele si fructe dintre mese rep alimentatia mea
dobrin1019 întreabă: