Doamne fereste sa nu sa tunda. mergi tu pentru ea la farmacie si cumparati sampoon pentru paduchii.Sau cu petrol am avut si eu odata cand eram mai micuta de pe la sat.Important este sa spalati si lenjeria de pe pat sa o puneti la fiert incercati sa curatati camera in sensu toate hainele purtate sau ceva de genu nu vuma sa mai fie oua pe acolo.Si incercati sa faceti rost de un piaptan dianal micut si des tot pentru paduchii.
Nu trebuie sa ii fie rusine. Mergi la farmacie, exista sampoane speciale pentru "vizitatorii nepoftiti" cum zici tu, o sa scape de ei.
Am avut odata, am scapat de ei folosind gaz. Mi-am inmuiat parul in gaz si am stat asa jumatate de ora. http://sfaturi.eva.ro/......12737.html Dar poti intra si pe acest link sa citesti niste sfaturi.
Trebuie sa mearga la farmacie si sa ceara ceva pentru paduchi. Din cate stiu exista niste chestii speciale.
Sa se spele des pe cap(si de cate 2-3 ori pe zi).
Uite aici ceva care te-ar putea ajuta;)
http://www.romedic.ro/cum-tratezi-paduchii-la-copii-0P14595
Sa se duca la o farmacie si sa ceara un tratament. Exista o gramada de solutii pentru a scapa de ei. Exista si sampoane pentru "vizitatori nepoftiti" nu mai suntem in vremurile alea in care trebuie sa te tunzi daca ai asa ceva Succes :*
Sunt niste piepteni speciali, cu dintii desi cu care se poate pieptana pentru a elimina ouale, iar pentru paduchi, se poate spala pe cap cu ceai de frunze de nuc.De asemenea, mergi cu ea la o farmacie si intreaba de un tratament mai specializat.Cum nimic nu e sigur, trebuie sa repede tratamentul dupa o saptamana ca sa se asigure ca a scapat. Sper sa se rezolve.
Ce ati zice sa treceti pe la un medic si se scrie i-ar nu "iar" ca te chinui sa intelegi ce scrie, si editeaza intrebarea ca ai uitat sa pui un "u" la cuv."rau".
Te poti duce sa ii cumperi anumite sampoane de la farmacie, intrebi fara rusine! Paduchii se iau, deci...
In primul rand, daca nu vrea sa ramana cu capul lucios, trebuie sa isi achizitioneze o solutie de la farmacie; trebuie sa stii daca are doar oua sau adulti...presupun ca o va intreba; trebuie sa isi scurteze parul, nu mult si trebuie sa se pieptene cu asta:
http://www.agenda.ro/pictures/diverse-3/paduchi_b.jpg
dupa care sa aplice solutia de la farmacie.Ma rog, cititi si voi, cred ca are instructiuni.:).
Daca ar face cum spui tu "sa se tunda" ar trebuie sa fie cheala din cate stiu eu, deci nu. Spune-i sa mearga la o farmacie, probabil v-a gasi un tratament si v-a scapa.
funda?
Seara, inainte de culcare, iti umezesti bine tot parul cu otet, iti pui un prosop alb pe cap si te culci. Dimineata cand te trezesti te speli pe cap.Ca sa fii sigura de rezultat te sfatuiesc sa faci acest lucru timp de doua-trei nopti
Nu trebuie sa-si tunda parul! Va scapa mai greu de ei, dar cu rabdare si ajutor se rezolva. Sa isi cumpere de la farmacie solutie (petrolul sau gazul lampant este bun-diluat cu apa!, dar e greu de procurat, eventual de la benzinarii). Sa roage pe cineva sa o ajute si, dupa ce s-a dat cu solutia si s-a spalat pe cap, persoana respectiva s-o pieptene bine cu un piaptan cu dintii foarte desi, iar ouale de pe par sa i le ia cu mana ca se desprind usor. Trebuie sa faca acest lucru de mai multe ori pana dispar toti. Atentie ca, daca au mai ramas oua, reapar la scurt timp!
Asa i-am sugerat si eu. cu gaz sau petrol, de procurat il procuram dar vroiam sa stiu cum sa il aplic.nu conteaza cat trebuie sa stea in casa ca nu a mai iesit de 4 zile.importatn e sa scape.multumesc fff mult pentru raspunsuri!
Fratele meu mai mic a avut paduchi de la scoala.
Mama a cautat un tratament natural pentru paduchi care sa nu ii afecteze scalpul sau parul fratelui meu.
A gasit un Gel natural impotriva paduchilor cu ulei din arbore de ceai (Tea Tree Oil) de la Thursday Plantation.
Am observat la gelul asta ca nu e ca celalalte produse sa iti curga in ochi(gen sampon) si ca deja are in pachet un pieptan special pentru paduchi.
Efectele s-au vazut foarte repede, chiar de la prima utilizare. Fratele meu a scapat foarte repede de paduchi si oaule lor.
Stiu ca mama era tare multumita de produs si chiar ii povestea la o prietena despre cat de eficient e produsul.
connectedbylight întreabă: