Nu are nimic! mie mi-a venit la 13 asa ca sa stea linistita! mamei mele la 16 asa ca nu are de ce sa isi faca griji.
Nu are nimic...ciclul o sa vina la timpul lui
eu am 13 ani(eu tot sunt plinuta dar nu tare...sunt normala )
si a venit acum nu de mult
asa ca nu e nimic rau
pa-pa :*
Menarha - prima menstruatia de regula la 13 - 14 ani vine, sunt cazuri cand ori mai repede ori mai tarziu vine, deci este normal sa inca nu aiba la 11 ani.
Nu are nimic.Eu am 12 si inca nu am.Si eu sunt un pic plinuta, dar m-am apucat de slabit...Nu conteaza la ce varsta vine.Nu te ingrijora!
Nu este nici o problema
la unele fete le vine ciclul tocmai pe la 16 ani sa nu-si faca griji
Si eu am 13 si 4 luni si nu mi-a venit dar nu e vorba k e plinuta sau cv ci cat de dezvoltat e organismul ei atata tot
Are 11 ani!-u cati ani ai? e ok ca nu i-a venit ciclul.la cat vrei sa-i vina la 9?:Omai are mult timp pana sa-i vina -poate sa-i vinala 13 14 15 ani.depinde de fiecare.dca nu o sa-i vina pana la 17 ani atunci da poate avea o problema.stai linistita e totul ok nu-i nimic daca e plinuta fiecare cu conformatia lui. funda?
Lol ce intrebare stupida ciclu vine cand vrea el nu e vorba de varsta am o prietena are 15 ani si nu i-a venit:-J nu mai pune intrebari din astea stupide cauta pe net
anonim_4396 întreabă:
Mario1996 întreabă: