Folia de plastic probabil l-a ajutat sa transpire eleiminand parte de calorii
sa baniuesc ca alergatul, abdomenele combinate cu mancare ``proportionata`` i-au fost de mare ajutor. probabil ca vrei sa faci sh u ca el, incearca daca asta vrei!
Cu folia de plastic si-a topit mai repede gasimea de pe burta. Se foloseste metoda si ne confirma ca este eficienta. Nu stiu sa aiba efecte secundare nedorite.
Am auzit si eu cu chestia cu folia o sa incerc si eu:* deci folie de plastic
Şi eu am folosit folie de plastic înfăşurată în zona abdomenului pentru că aveam cam "şunculiţe" Apoi mă dădeam cu rolele, făceam ture cu bicicleta, alergam pe un traseu mai lung şi am ţinut o dietă bună. Şi cu toate astea, am slăbit.
Eu stiam ca nu e benefica, pentru ca folosind folia impiedici pielea sa respire si sa elimine toxinele.
Da sa stii ca e buna idea cu folia de plastic... Am avut de o prietena de familie care la fel a procedat si acum are o talie de invidiat
Nu prea cred ca e indicat dar intreaba si u un doctor si vezi ce spune sa-ti dea si doctorul niste indicati
asa cred ca e mai bine
Cred ca trebuie mai intai sa intrebi si u un doctor sa vezii ce zice
asta e parerea mea
sper sa-ti fie de ajutor
Am inceput si eu sa alerg de cateva zile cu folie, transpiri foarte mult.cand puneam mana eram foarte uda ceea ce arata ca isi facea efectul dar am auzit de la cineva ca poti avea problemele cu ovarele de la umezeala.Eu zic bulls shit.Sunt curioasa daca cineva ar putea sa-mi confirme cineva ceea ce am auzit.
Mario673 întreabă: