| Marius_1903 a întrebat:

Vi s-a intamplat ca dupa ca consumati alcol sa regretati?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Stryder_1593 a răspuns:

Mereu regretilaughing) o sa zici NU MAI BEAU NICIODATA... mereu pana tura viitoare...

o sa regreti ca ai baut in seara de inainte... ca le-ai amestecat. o sa zici " ca de ce am mai baut si sticla aia de vodka".

dar e frumos sa bei cu moderatie.
nu ca drojdierul, ca mine cate 5 litri de berelaughing

i hope i helped (^_^)

9 răspunsuri:
| seby005 a răspuns:

Sal Da cand consumam in cantitati mai mari imi era foarte rau varsam intruna si o saptamana dupa acea dureri de cap.pa

| ombladon a răspuns:

Da,ca ramaneam fara bani si nu ma alegeam cu nimic laughing

| Bogdanux a răspuns:

Era revelionul (2009-2010).In noaptea aceea am ajuns in spital in coma alcoolica laughing, dar nu regret mai deloc.

| Alecsa11 a răspuns:

Observ ca aceasta intrebare a fost o simpla ocazie pentru ratati sa se laude cu cat beau ei. Fac pariu ca marea majoritate dintre ei nu au voie sa isi cumpere o bere ca au parinti incuiati la mine, deci cu fiecare ocazie cu care scapa de parinti (gen revelion, excursii) beau ca disperatii, se fac de ras, le este rau si apoi se dau smecheri si zic ca s-au distrat. Ratati.

| justme91 a răspuns:

De fiecare data laughing)

| andtim a răspuns:

Alea sunt prejudecati... poti sa regreti doar ca ai aruncat banii asa fara sa realizezi ceva util pentru tine sau pentru sufletul tauwinking sau poti regreta doar pentru ca te doare capul din cauza ca ai baut prea multwinking

| SebySZ a răspuns:

Da, foarte mult...

| Marius_1903 explică:

MIe mi-a s-a intamplat aseara am fost la o petrecere si am baut putin mai mult si nu am mai stiut ce fac si regret ca mai bine nu consumam alcol si poate era o noapte mai frumoasa si ai dreptate Stryder mereu zic ca nu mai consum alcol si tot ma fac manga!

| Alexmre777 a răspuns:

Da de foarte multe ori iti recomand sa nu urmezi exemplul meu big grin

Întrebări similare