Cand spui ca iti fuge pamantu de sub picoare te referi la dat coltu?
Nu; nu mi s-a intamplat niciodata...
Da.Chiar am vazut si negru in fata ochilor inainte sa simt cum imi fuge pamantul de sub picioare.Lipsa de calciu
Probabil ai avut lipsa de vreun mineral in corp, nu ma pricep la asta dar ar trebui sa iti pui la punct alimentatia, si daca simti ca nu poti face asta ia un supliment de la plafar cu multiminerale si vitamine
Da, era foarte cald afara, nu bausem apa, eram foarte obosita si mi s-a facut rau in muzeu.Am inceput sa vad incetosat, pana totul s-a facut alb, nu mai auzeam aproape deloc si am simtit ca-mi fuge pamantul de sub picioare.
Macar am avut ocazia sa ma asez pe patul pe care s-a nasut Nichita Stanescu.
Da. Nu de multe ori dar da... Nu mai stiu de ce, s-a intamplat mai de mult, dar stiu ca a fost o veste proasta, extrem de proasta, sau ceva de genul " De ce mi se intampla numai mie? ( ".
De obicei in situatii critice simti ca iti fuge pamantul de sub picioare.
Sincer da, am simtit, dar am incetinit ca deja prinsesem 210/h si intram in localitate! nu e de joaca cu viteza!
Da...eram odata la ora d sport si parca imi dadusem sufletul mi se incetoshase privirea nu puteam sa merg si parca ma duceam pe spate si nu mai simteam pamantul sub mine a fost groaznic.
Da sa mai intamplat...adk simti ca tu cazi din locul unde esti dar nu se intampla nimic si totusi u ai cazut
Da, depinde de situatia in care te aflai. Posibil sa fi aflat vreo veste soc, sau sa fi vazut ceva inconvenabil. Daca nu este nici una din aceste variante, atunci siguri ai o anemie, fapt pentru care ta sfatuiesc sa consulti un medic. Numai bine!
Larisamonica întreabă:
User252426 întreabă: