Da stiu
si eu am patit`o
ai sentimentul de deja-vu
mie mi s`a intamplat asta vara cand eram cu o prietena in oras
dar cred ca poate am visat ceva asamanator si de aia am crezut ca s`a mai intamplat acel lucru
Si eu mai patesc. Sa fac un lucru si dintr-o data sa am impresia ca acel lucru l-am mai facut.
Se numeste deja-vu. si e un fenomen destul de comun. daca nu ti s-a mai intimplat, inteleg de ce esti confuza. dar e destul de comun, sau e considerat asa in general. oricum, nu esti singura.
DA... mi s-a mai intamplat. Poate ai mai facut asta in viata ta anterioara.
Ma uit prea mult la filme.(Ata pentru totdeauna), dar cine stie poate chiar ti s-a intamplat in viata cealalta)
Da, o data in curtea scolii, eram cu ai mei colegi si am trecut pe langa niste persoane si am avut impresia ca am mai trecut o data pe acolo, pe langa aceleasi persoane care erau in acelasi loc, in aceleasi pozitii. Mi se pare ca se numeste deja vu chestia aceasta, sau ceva de genul.
Da, te inteleg
Si mie mi s-a intamplat de multe ori
Este ceva normalCum au spus ceilalti, se numeste Deja-Vu
Da tiu de multe ori am un deja-vu dar se inampla lucruri banale poate ai mai vazut asta undeva sau doar ai visat nici eu nu imi pot explica acest lucru.
Acest lucru se numeste "deja vu" cand faic ceva intr-un vis sau in gand si se va mai repeta in realitate
Da... mi s-a intamplat de cateva ori...ciudat
nu stiu care'i explicatia :-s
Da ^_^ te inteleg perfect! mi se intampla destul de des.
poate stii, se numeste deja-vu
Bianca292006 întreabă: