Cand se schimba vremea, probabil din cauza greutati sau din cauza coloanei, lucru ciudat a fost cand m-a durut mana si cineva din familia a avut o operatie la mana, eu nu stiam asta, culmea e ca apoi numai m-a durut, ciudat
Sindrom dureros complex.
Odata cu varsta, sistemul nervos periferal (din degete, urechi, etc) se degradeaza si trimite impulsuri eronate de temperatura, presiune sau durere catre creier.
Ce-i drept, la 20 de ani ai mei, nu inteleg de ce ma mai plang
Daca se manifesta la varsta asta si este precum ai descris, ca doctor, ti-as recomanda sa iti faci un test de pointeri pentru predispuneri la bolile sistemului nervos periferic. Mainile au o mie de motive sa se planga de diverse dureri, in schimb, semnale din talpa sau calcai inseamna neuropatie periferica 100%
Totusi, mentionez ca specialitatea mea nu e neurologia.
Nu e vorba de talpa sau calcai, ci deget, voi merge la medic peste 2 saptamani si voi mentiona si acest lucru.
De curiozitate, care e specializarea ta?
Epidemiologie
Probabil sunt doar niște cârcei. Și eu pățesc foarte des asta în talpa piciorului. Pot fi și niște probleme cu sistemul nervos.
Nu pare a fi carcel. Carcelul te doare cateva secunde, indiferent ca misti sau nu degetul, pe mine ma doare doar daca il misc sau ating (apas).
Am 12 ani si am aceeasi problema doar ca degetul meu se mai si incalzeste eu ziceam ca am deget bionic si il supraincalzesc