| DezdemonaM a întrebat:

Vi s-a intamplat vreodata ca rotula genunchiului sa se suceasca adica sa se duca intr-o parte si sa ramana asa vreo 6 secunde apoi sa revina la loc? Eu am patit si e foarte rau...Ce sa >fac?, Vi s-a intamplat si voua?
P.S.: Va rog sa nu spuneti sa ma duc la doctor!
Heeeelp:!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| RS4 a răspuns:

S-a pus singura la loc! deci daca nu mai doare si poti umbla ca si inainte, nu ai de ce sa-ti faci probleme! lasa sa treaca putin timp ca sa-si revina piciorul, perioada in care sa nu-l fortezi (alergari, sarituri, exercitii, etc). Si poti sa incepi sa iei niste tablete pentru a intari ligamentele! apoi usor poti incerca sa faci exercitii, genofleziuni, alergare usoara, bicicleta, role, etc pentru a-ti intari musculatura picioarelor! bafta!

3 răspunsuri:
| Lora1 a răspuns:

Ai putea sa te dai cu niste unguent du-te la framacie eu una asa as face....am un unguent anumea ca sa nu mai mai doara oasele

| grsone a răspuns:

Ai probleme cu articulatiile....iti recomand cu incredere Cartilaj de rechin...(este in jur de 100 de ron cutia si te tine aproximativ o luna)

cauta si tu si citeste despre cartilajul de rechin.

| DezdemonaM explică:

Nu mi s-a intamplat doar odata ci de vreo 3 ori. Odata anull trecut si de doua ori anul asta.