Ce fel de sunet ciudat descrie l, ca nu toti sunte m la fel, si nu stim la ce fel de sunete faci referire.
Nu stiu cum sa descriu, pare a fi un sunet puternic, ceva asemanator cu un tractor de exemplu.
Poate i si renoveaza casa vecinul tau si sunetul bormasinii seamana cu sunetul unui tractor, de obicei in Romania unii vecini nu respectă orele de liniste in bloc, si fac zgomot toata ziua.
Nu, unde stau eu niciodata nu s-a intamplat asta...
Am răspuns foarte serios, dar ție îți sare muștarul din orice, nu sunt eu de vină. Plecasem de acasă la noul meui loc de muncă la 350 km de familia mea. Începeam să sufăr de singurătate. Una din simptomele acestei lipse a fost că după ce mă culcam, îmi răsunau în urechi acorduri de concert de muzică simfonică foarte puternice, care mă trezeau. Nu sunt muzician.
Si tinitusul da simptome sonore gen cum ai avut tu. Dar nu cred ca e cazu daca auzeai doar cand dormeai
Dă, dar nu simfonie de 5 minute, în toată regula, cu toate instrumentele.
E normal ca daca auzi sunete sa te trezesti. Nu e problema medicala. Ar fi daca nu te-ai trezi. Sau... daca sunt doar in inchipuirea ta.
Da, mi se intampla si mie, cam de un an se aude de parca ar bate cineva la geam dar numai o data
anonim_4396 întreabă: