| Mikasa a întrebat:

Vi s-a mai invinetit mana pana acum in urma unei injectii? Mie da, desi nu ma doare nu stiu cu ce as putea sa o fac sa se dea inapoi? Mi s-a si umflat putin de tot.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Se duce de la sine, nu te speria.
Poți pune un cub de gheață într-o compresă sterilă și o lași câteva secunde pe locul afectat, o îndepărtezi și repeți procedura până la topirea cubului.
Sănătate.
Este un incident al injecției, nu a fost cu intenție.
Pa, pa.

2 răspunsuri:
| Mara157 a răspuns:

Pai daca ti-ai luat analize din vena e posibil sa se fi spart vena...si eu am patit-o dar de obicei asa se intampla de la injectii.Pe mine m-a durut una vreo 4 luni...

| MariaStancu a răspuns:

Buna scumpo! Umflatura va disparea. Ti s-ainvinetit si s-a umflat deoarece nu ai apasat destul de tare cu vata peste intepatura dupa ce ai facut injectia. Mie mereu mi se face asa deoarece nu suport sa apas peste intepatura. O sa iti treaca in cateva zile. Nu te speria.:*