anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vi se pare ciudat faptul ca pot sa-mi aduc aminte in foarte foarte mare detaliu aproape tot ce s-a intamplat in viata mea de la 1-2 anisori incoace? N-am mai spus la nimeni ca poate par ciudat sau nu ma crede.Ei bine da, imi aduc aminte foarte exact cand am deschis ochi prima data in viata mea..si m-am vazut intr-un patut de bebelus si parintii care se uitau la mine (nu sunt nebun, vorbesc foarte serios) aveam un calusel rosu care pana la 5 anisori il tot calaream..imi aduc aminte ce jucarii aveam, imi aduc aminte intamplari cu lucruri care erau in jurul meu exact cum aratau si sunt foarte sigur ca asa au fost nu-mi imaginez si nimic de genul.Imi aduc aminte pe la 6-7 anisori aveam un joc pe tv cu casete si nu ma puteam juca pe el pentru ca vecinul de dedesubt se juca si era ocupata linia pe tv, vedeam cum se juca el..si multe alte intamplari, adica aproape tot.Si daca ma intrebati ce am facut luna trecuta intr-o zi obisnuita nu-mi aduc aminte, e ciudat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| MgdDroopy a răspuns:

Sunt multi care au amintiri din trecut, dar memoria pe termen scurt sa fie afectată.
Am colege care imi povesteau din grupa mica la gradi cum era imbracata educatoarea. Sau cum venea bunica si o ducea nu stiu pe unde, cu detalii.
Nu ești un ciudat. Sunt mulți ca tine, dar, probabil, ca și tine, se feresc.
Exersează-ți memoria prin jocuri speciale!

| MCEdward a răspuns:

În general omul poate să-și aducă aminte conștient doar amintiri de după 4 ani de viață, la tine dacă e adevărat, wow, foarte tare! Ai o memorie specială, folosește-o!