Normal ca nu. Desi vad si copii de 8 ani fumand. Nu mai e cum era inainte. Nu ma mira nimic. Daca la 10-12 ani fac sex te mai mira ca fumeaza sau beau pana intra in coma?
Tot atat de normal cat ar fi sa vezi caini cu covrigi in coada!
Normal sa fumezi nu este niciodata, cu atat mai putin la o varsta frageda. Fumatul dauneaza grav sanatatii, provoaca sau favorizeaza boli grave, printre care si cancer, iar sanatatea e mai presus de orice.
In nici un caz. Daca vrei sa afli cat rau iti faci fumand, poti citi despre daunele si pericolele fumatului pe siteul www.renunta-la-fumat.com. bafta
NU!
Fiecare face ce vrea! e viata lui/ei! Problema lui/ei daca vrea sa isi distruga sanatatea.
Nu este nici normal nici sanatos.Este un viciu care cu timpul va crea dependenta si in plus te introduce intr-o lume cu multe necunoscute. Fumatul nu este un taram care merita explorat!
Nu e normal sa fumezi la 12 nici la 20 nici la 40 ani.
Banii din care ar trebui sa-ti iei tigari, arde-i cu o bricheta. E aceeasi chestie doar ca nu iti este afectata sanatatea.
Deci nu ai nimic de castigat daca fumezi ci doar de pierdut.
Nu mi-se pare deloc normal, chiar daca eu sunt fumatoare nu m-am apucat de la 12 de ani de fumat, ci mult mai tarziu, si acum imi pare rau, fumatul este un viciu de care scapi foarte greu. Daca tu ai 12 ani si vrei sa te apuci de fumat sfatul meu este sa nu o faci, fumatul afecteaza toate organele interne, daca ti la sanatatea ta nu te apuca de fumat.
Dar sa fumezi in general nu e normal, si aceste substanţe active, sunt eliberate prin combustie, ajungând astfel să fie absorbite prin intermediul organelor interne.Pe langa sporirea riscurilor de cancer, aceste substante pot cauza boli precum astmul, boli coronariene si emfizem pulmonar.
Nu, nu este deloc normal sa fumezi.Provoaca dependenta si te poti imbolnavi foarte grav.
Nu deoarece tutunul dauneaza sanatati.Mai ales ca nu e indicat la o varsta asa frageda. da fundita daca te_am ajutat.Denisa
AAStar întreabă:
Andreea201329cu întreabă: