| SecretLover10 a întrebat:

Vi se pare slab un baiat care la 10 are 40kg? Mentionez ca nu sunt eu. Ce ii recomandati sa manance sa se ingrase?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Îi recomand să practice un sport, sedentarismul ucide!
Pa, pa.

| Zenithf a răspuns:

Eu ii recomand site-ul: http://www.mypyramid.gov/
Nu ca sa-l mance, ci ca sa afle ce ar trebui sa mance. :))
In site-ul ala oricine poate sa-si faca un calcul prin care sa afle cum sta cu greutatea si ce dieta i se recomanda, in plus sunt date recomandari generale cu privire la dieta si sport. Ca noutate, in noua piramida a alimentatiei, baza ei este acum sportul si controlul greutatii, nu alimentele propriu-zise. :))

| ღNameღ a răspuns:

Doamne Fereste, lasa-l asa pe bietu baiat ca eu am 12 si 43 kile si sunt perfect normala dacu nu mai grasa.Cand va fi mare va mai adauga pe el mai usor, spune-i ca e perfect asa cum e.

| ȘtefiȘtef a răspuns:

Depinde de înălțime. Dacă are sub 1, 45 e grăsun. Eu zic sa nu se mai îngrașe.

| DEBrown a răspuns:

Nu pot sa zic asta. Daca are 1.50m atunci este bine sa fie asa.
p.s."Mentionez ca nu sunt eu." - Las-o moarta!

| Trinitygen a răspuns:

La 10 ani e chiar bine, eu am 12 si am 50kg, la baieti conteaza raportul greutate/inaltimea dupa 1 metru

| SecretLover10 explică:

Am zis ca nu sunt eu pentru oamenii care ma cunosc ca sa nu zica ca eu sunt inalt(ca sunt inalt cu adevarat) + ca eu am 12 laughing

| ValiNebunu a răspuns:

Eu zic sa se mai ingrase 5kg