| darkcynical232 a întrebat:

Vin cu o nelamurire mai ciudata... Recent (sapt.aceasta) am hotarat sa imi iau pentru birou cateva sortimente de cereale (musli simplu, musli cu fructe, ovaz simplu.)care sa le combin cu apa nu lapte. Nelamurirea consta in faptul ca la o jumatate de ora dupa ce mananc am gust amar in gura si senzatie de greata care ma tine cel putin 2 ore. Initial am crezut ca nu e ok un tip, dar 3 cereale diferite in 3 zile consecutive? Imi cer scuze daca am gresit categoria si va multumesc anticipat pentru raspunsuri.
P.S Nu stiu daca e necesar, dar vreau sa adaug ca nu sunt insarcinata.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Imi pare rau ca nu te putem ajuta mai mult, pe langa o vizita la medic... nu prea stim ce am ptuea sa spunem (vorbesc si in numele celorlalti).

Iti doresc multa sanatate si succes la lucru! ^^

11 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Alea se maninca cu lapte nu cum faci tu cu apă, si de ce nu le faci cu lapte? I ti este frica de diaree? Cel mai bine este sa maninci acasa asa ceva, in caz de diaree esti acasa nu la servici sa stai pe wc. Incearca acasa si fa le cu lapte si vezi daca mai ai gust amar ca ceva faci tu gresit de aceea ai gust amar.

| darkcynical232 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Ai fumat? Esti bine? Despre ce vorbesti? In primul rand gustul amar vine dupa ~30min nu in timp ce mananc. In al doilea rand, daca consideri ca e un lucru normal sa ai diaree de la lapte, atunci mai mult ca sigur, tu ai intoleranta la lactoza. Am ales apa din motive logistice nu medicale.

| DoarBogdan a răspuns (pentru darkcynical232):

Asa mai vorbeste el... nu baga in seama big grin

| Catrice a răspuns (pentru DoarBogdan):

Las-o mă că donșoara se crede doctorhee hee

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Poate ai intoleranra alimentara la ceva ingredient sau o alergie.

| darkcynical232 explică (pentru DoarBogdan):

Ciudatenia este ca ador painea cu cereale/seminte si nu am avut niciodata probleme cu tipul acesta de paine. Intoleranta alimentara nu ar trebui sa apara la toate formele in care a fost procesat un ingredient?

Ba da, dar poate mai sunt si altele pe langa ce pun ei in cereale, ca doar nu pun numai asta.

Ai incercat si altele de la alte firme? Si de ce cu apa si nu cu lapte? happy

| darkcynical232 explică (pentru DoarBogdan):

Din pacate nu exista frigider/cuptor cu microunde in cladire, dar am dozatorul de apa langa birou. Nu au gust rau cerealele cu apa, problema vine dupa. Cerealele sunt de la firme diferite (dr o--ker, brand de la me-ga si si sola-is) si in punga de ovaz e doar ovaz. Si totusi am avut aceeasi problema. Oricum am "donat" cerealele unei colege...Nu am incercat saptamana aceasta, dar voi cumpara astazi paine cu ovaz (desi ultima oara nu mi-a creat probleme)

Imi pare rau ca nu te putem ajuta mai mult, pe langa o vizita la medic... nu prea stim ce am ptuea sa spunem (vorbesc si in numele celorlalti).

Iti doresc multa sanatate si succes la lucru! ^^

| Catrice a răspuns:

Încearcă cu suc daca nu îți place laptele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Combina-le cu iaurt grecesc

| troleibuz a răspuns:

Daca mananci seara au acelasi efect?