Imi pare rau ca nu te putem ajuta mai mult, pe langa o vizita la medic... nu prea stim ce am ptuea sa spunem (vorbesc si in numele celorlalti).
Iti doresc multa sanatate si succes la lucru! ^^
Alea se maninca cu lapte nu cum faci tu cu apă, si de ce nu le faci cu lapte? I ti este frica de diaree? Cel mai bine este sa maninci acasa asa ceva, in caz de diaree esti acasa nu la servici sa stai pe wc. Incearca acasa si fa le cu lapte si vezi daca mai ai gust amar ca ceva faci tu gresit de aceea ai gust amar.
Ai fumat? Esti bine? Despre ce vorbesti? In primul rand gustul amar vine dupa ~30min nu in timp ce mananc. In al doilea rand, daca consideri ca e un lucru normal sa ai diaree de la lapte, atunci mai mult ca sigur, tu ai intoleranta la lactoza. Am ales apa din motive logistice nu medicale.
Asa mai vorbeste el... nu baga in seama
Las-o mă că donșoara se crede doctor
Ciudatenia este ca ador painea cu cereale/seminte si nu am avut niciodata probleme cu tipul acesta de paine. Intoleranta alimentara nu ar trebui sa apara la toate formele in care a fost procesat un ingredient?
Ba da, dar poate mai sunt si altele pe langa ce pun ei in cereale, ca doar nu pun numai asta.
Ai incercat si altele de la alte firme? Si de ce cu apa si nu cu lapte?
Din pacate nu exista frigider/cuptor cu microunde in cladire, dar am dozatorul de apa langa birou. Nu au gust rau cerealele cu apa, problema vine dupa. Cerealele sunt de la firme diferite (dr o--ker, brand de la me-ga si si sola-is) si in punga de ovaz e doar ovaz. Si totusi am avut aceeasi problema. Oricum am "donat" cerealele unei colege...Nu am incercat saptamana aceasta, dar voi cumpara astazi paine cu ovaz (desi ultima oara nu mi-a creat probleme)
Imi pare rau ca nu te putem ajuta mai mult, pe langa o vizita la medic... nu prea stim ce am ptuea sa spunem (vorbesc si in numele celorlalti).
Iti doresc multa sanatate si succes la lucru! ^^