"acum 15 min si in drum spre baie mi s-a facut rau dintr-o data, am cazut jos...ce sfaturi ati avea in cazul asta?"
adică după cinșpe minute de la leșin ai sărit direct pe site să scrii bunăciune de pățanie? Hai că-i bună
Sfaturi zici? - nu ne mai minți in halul ăsta!
Cazatura asta nu trebuie sa o treci cu vederea.
Faptul ca ai mâncat mult de sărbători, nu însemna că e ok sa cazi din picioare.
Indiferent ce vârstă ai, mergi la MEDIC urgent!
Leșinul asta poate fi și din cauza ca poate te- ai ridicat prea brusc. Orice ar fi, nu neglija ca poate fi ceva mai serios.
Du - te sa faci investigații serioase și, pana atunci, nu te ridica brusc și sa îți masori pulsul și saturația mereu. Sa ai în casa un pulsometru. P. S. Eu nu cred ca leșinul are legătură cu cât și ce ai mâncat. Nu aștepta pe aici sfaturi ci du- te la medic. Sănătate!
Ai mâncat mult, dar asta nu înseamnă că neapărat trebuie să și cazi din picioare. Eu nu prea cred că are vreo legătură; a fost determinat de ceva, leșinul, apoi ți s-a făcut și de la mâncare. Tu crezi că de la salata beouf ai căzut dintr-o dată? Poate o fi, cine știe, dar decât să iți pară rău peste ani că ai trecut cu vederea întâmplarea asta, mult mai bine să te duci să faci niște analize. Sănătate
Daca ai băut cu o seară înainte de Revelion, Și ai și mâncat e ceva normal să vomiți gen dacă ai băut și ai mâncat deodată.
~ Mariaflorea1874566: ...normal să vomiți gen dacă ai băut și ai mâncat deodată~
Genial, pot să-ți dau un like?
? Fă ce vrei oricum,, nu mă interesează"
Cum să nu te intereseze, doar e intervenția TA!
Exact,sunt aici să ajut cum știu!
și atunci ce-i cu "Fă ce vrei oricum,, nu mă interesează"
Păi nu mă interesează ce faci tu
Eu am zis ce am știut și atât.
Dacă nici acum nu ți-ai dat seama, iți spun eu: ai scris aiureli
Știu
Ok, fii tu sănătoasă
Regim alimentar eventual sa mananci ceva usor si sa nu depui foarte mult efort cu exceptia exercitiilor de revenire
Organism oboist (ficat). Imbatranesti, 2 zile sport salata ceai si esti inapoi pe picioare.
Deeaandreea9156 întreabă: