Hmm, imi pare rau sa aflu asta, ce pot face este doar sa iti impartasesc din propria exprienta.
Deci si pe mine ma ustura uneori dar cand ma ustura ma ustura si cand fac pipi, asta cand racesc sau fac o infectie urinara, am fost la doctor mi-a dat niste pastilute galbene uriclar parca si a trecut repede.
Insanatosire grabnica.
Consum apa de cumparat, in caz de urgenta beau si de la fantana
Frate zi in romana nici google nu traduce ce ai scris acolo,, cocoș umplutură,,
Da, dar e vorba de "cocosul" cu care ziceai ca ai probleme
cu ce poti sa il umplii? foloseste-ti imaginatia
Doar cand ejaculezi, sau si cand faci pipi?
Probabil ceva te irita, sau ai o infectie urinara, de ce nu mergi la un consult medical?
Doar cand e. jaculez
Oare daca imi permiteam financiar mai pierdeam timpul pe aici?
Ca idee am problema si cu un ochi ca nu vad bine deloc cu el si tot nu am fost la medic.
Zici ca te ustura uretra cand ejaculezi, dar mai exact in ce zona simti discomfortul, la baza penisului aproape de prostata? sau mai spre tip?
Vine de la baza ca o arsura la baza si ajunge la varf ca o usturime
acum nu stiu de la ce o fi dar o sa incer cu pastilele poate ma vor ajuta
Sper sa nu fie de la prostata, aud tot mai des in ultima perioada baieti care au probleme cu prostata.
Hmm, imi pare rau sa aflu asta, ce pot face este doar sa iti impartasesc din propria exprienta.
Deci si pe mine ma ustura uneori dar cand ma ustura ma ustura si cand fac pipi, asta cand racesc sau fac o infectie urinara, am fost la doctor mi-a dat niste pastilute galbene uriclar parca si a trecut repede.
Insanatosire grabnica.