anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vine iarna, noi femeile suntem predispuse racelilor, cand sunteti racite ce tratamente naturiste sau alte metode cunoasteti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| JustMeFlory a răspuns:

Beau mai multe ceaiuri, mai ales daca ma prinde vreo ploaie! Iau vitamine, minerale.Anul trecut chiar am luat un tratament pentru intarirea sistemului imunitar pentru ca raceam foarte des!
O sa ma imbrac mai gors si de ce nu si un vaccin anti-gripal ar fi o idee!

15 răspunsuri:
luciana
| luciana a răspuns:

Picioarele in apa cat mai fierbinte, apoi, lamaie cat mai multa cu miere, ceaiuri fierbinti si vit. C. si nu uitati multe vitamine in anotimpul rece. Daca doare gatul, gargara cu apa cu sare, miere de cateva ori /zi; sare calda sau malai cald in jurul gatului, sau pe piept, si hrana consistenta. Multe lichide, apoi, Paracetamol sau Aspirine si Picaturi de nas. Lucien.

| psiholoaga a răspuns:

Ceaiuri cu miere si lamaie, frectii cu spirt sau carmol, sosete in otet cu apa (la febra). In rest, nu iau pastile decat daca nu ma mai pot misca. Dar, dupa frectii si ceaiuri, cam in 3-4 zile imi trece.

| JustMeFlory a răspuns:

@enigmo am racit eu! Hai da-mi numarul!laughing

| JustMeFlory a răspuns:

@Enigma 2 numere zici? Eu vroiam 3-4!laughing)

| JustMeFlory a răspuns:

Hai @Enigma, te astept!devildevil
Sa fii pregatit!laughing

| alessyca a răspuns:

Era o chestie naturista "raceala si gripa" imi dadea mie mama tongue

| adika a răspuns:

Cu tinctura de propolis, cateva picaturi, maxim 10 picaturi de trei ori pe zi inainte de masa... face minuni!

| goruna a răspuns:

Ca sa previi raceala, inghite in fiecare dimineata un cattel de usturoi. e cel mai bun medicament.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dragoste, dragoste, dragoste.transpiri,faci dus, faci dragoste, iar transpiri, iar faci dus, si iar... DRAGOSTE. apropo, esti racita? iti dau numarul meu de telefon. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@JustMeFlory -numai unul vrei? ca am doua telefoane. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@JustMeFlory -ma prind. abia astept.
Alina, vezi ca am putina treaba, vin mai tarziu. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu prea am probleme cu raceala, mai ales racelile "tipic"feminine.si daca se intampla, inghit un paracetamol sau doua numai daca sunt pe punctul de a muri si asta sa fie pastila ca daca este praf imi ies ochii si prefer sa zac decat sa vomit instantaneu. nu prea ma corcolesc, nu sunt adepta pastilelor dar nici a leacurilor babesti.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai incerc inainte de toate sa previn racelile. Dimineata ma infofolesc bine, chiar daca mai tarziu se incalzeste, eventual renunt la o haina, doua, nu merg pe ideea ca ma imbrac subtire, ca oricum se racoreste mai incolo.
Nu ma asez pe ciment ori pe suprafete reci.
Evit pe cat pot aglomeratiile.
Mananc legume mai multe si supe calde(cu toate ca cel mai bine ma incalzesc cu o ciocolata calda)
Beau Actimel-sunt foarte bune

Tratamente naturiste...sucurile naturale de fructe, facute chiar acasa, ceaiurile...cand am simptomele (nas infundat, dureri de cap, febra, stare de somnolenta etc) iau repede un Modafen. Daca am noroc, scap de raceala, daca nu...ata ete laughing de cele mai multe ori a functionat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ceaiuri, lamaie la greu, paracetamol si daca e mai grea raceala, nurofen.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ma refeream la racelile tipic feminine, gen cistite repetitive! Dureri de ovare de mijloc.