| ioanaa a întrebat:

Vine vara. se deschid strandurile.
Am avut o prietena care a luat o ciuperca vara trecuta, si doctorul i-a zis ca a luat-o de la strand, cel mai probabil din bazin. Pana anul trecut nu am avut probleme, dar acum incep sa imi pun un mare semn de intrebare asupra sanatatii pielii mele, in caz ca voi ajunge la strand vara asta ( pe care abia o asteptbig grin)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| yadora a răspuns:

Multi sunt inconstienti fiindca trebuie sa mentina piscina intr0o igiena perfecta, fara a pune in pericol viata oamenilor... dar asta lasa de dorit si nu e bine... sfatul meu e sa eviti daca vrei; Majoritatea urineaza in apa de lene sa mai iasa afara din bazin si sunt pur si simplu CRIMINALI...fiindca poate fi un purtator sanatos al unui virus transmisibil si sa -l transmita cu usurinta... iar apoi MEDICII sa nu traiasca si ei?

4 răspunsuri:
| gabimaris a răspuns:

Ia-ti toate masurile de precautie si du-te la strand sa te distrezi! Acum ce sa facem? Sa stam in casa ca sa nu bata vantul si sa racim? La romani igiena lasa de dorit si asa va mai fi multi ani de zile! Traieste-ti viata, dar ai grija, incearca sa te cunosti cat mai bine ca sa-ti dai seama cand ceva s-a schimbat la tine si te-a influentat negativ ca sa poti lua masurile necesare!

| Krina a răspuns:

Asa este.Se poate. Poti sa iei si candidoza de la strand.

| wreckoftheday a răspuns:

Daca iei ciuperca sau vrei sa previi aparitia ei, foloseste Flucovim. E o singura pastila, dar are un efect garantat (cel putin la mine a functionat cand am facut candidoza vaginala din cauza apei de la mare). Uite si un site medical, unde gasesti informatii despre medicament http://www.pcfarm.ro/prospect.php?id=3045

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Paza bună trece primejdia rea.
Ca să nu stai cu frică de contaminare cu diferite ciuperci de piele și unghii mergi la dușuri pentru a te răcorii.
Sănătate.
Pa, pa.