Putina celulita am si eu pe picioare,dar burtica am reusit s-o dau jos facand sala,cu badomene,nebuniile alea. Nu mai bea acidulat pentru inceput (sucuri gen cola,pepsi,fanta),mananca fructe multe (mere,portocale mai ales,mandarine,piersici,struguri,banane - care pot tine locul unei mese - ),legume combinate cu cartofi natur,in loc de carnea de porc prajita,mananca peste,pui la gratar,ori curcan,si inlocuieste cartofii prajiti cu cei natur sau la cuptor.
La o masa unde mananci o bucata sanatoasa de carne,adauga si un bol cu salata; mai putina paine alba (incearc-o pe cea cu seminte,neagra)
Fa miscare. si incearca impachetari cu diverse,masaje anticelulitice, eventual si o sauna, dar la caldura de afara faci sauna din mers
Sper sa mearga :*
Manca multe fructe si legume, paine neagra, un iaurt (simplu, nu aiurelile alea cu fructe, care mai contin si alte prostii). Cand apare lebenita, mananca lebenita zi si noapte.
Intr-adevar miscare si mancat sanatos, dar pe langa astea foloseste asta http://aloeveraforever.ro/articole/demonstratie-produse-anti-celulita. O vara frumoasa! pa
Pai bei doar apa si mananci doar salta si carne la gratar, dar nu mult, cat poti...
Succes!
Pai consuma multe fructe, salate si sucul de soc elimina celulita cand te duci la mare? eu cred ca ai timp sa iti dispara celulita si nu uita de sport o sa arati perfect