| gabor_8975 a întrebat:

Vinerea trecuta mi-am pus cercel si acum inca ma doare daca il misc
si e oleaca alb in jur... da numai putin
oare sa infectat?

si e oleaca si rosu
daca e infectat
la ce medic sa merg?big grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| sunttigan a răspuns:

Sal,
s-a cam infectat, parerea mea, straight face
du-te si tu la urgenta, la chirurgie
ti`l scoate pe loc si-o sa-ti dea niste antibiotice, cred straight face

Elianna
| Elianna a răspuns:

Daca s-a infectat, unge tortita cercelului cu putina crema de tetracilina, care este un antibiotic. Misca in asa fel tortita cercelului incat unguentul sa patrunda in gaura din lobul urechii. Daca nu se vindeca in cateva zile, mergi la medicul de familie.Eu cand mi-am pus cerceii am avut puroi la urechi vreo doua saptamani! Mai poti sa te ungi cu bitter suedez.

| Daniel_4881 a răspuns:

Pai ori s-a infectat ri e puroi (se poate stoarce ca si cosul doare pe moment dar in 10 secunde iti trece durerea si nu poti pune cercelul 24 de ore pana se vindeca rana)dupa aia pot sal porti linistit...curata repede sa nu se infecteze

| dink08 a răspuns:

Si eu cand mi-am pus prima dat mi so intamplat aceeasi chestie, am scos cercelul si mi-am scos puroiu, am dat cu spirt si dupa 1-2 saptamani mi l-am pus din nou fara probleme.Nu cred ca e cazul sa mergi la medic pentru asa ceva.Scoti cercelul, scoti puroiu daca este, dai cu spirt si cateva zile nu bagi nici un cercel pana nu se vindeca.Bafta