anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vineri seara am coborat pe o vale, am alergat pe ea si nu m-am putut opri pana am ajuns jos si am cazut destul de rau dar nu cu capul. Cand m-am ridicat simteam o presiune mare in cap si maxilarul ma tinea de asemenea si in piept. Acea presiune din cap inca o simt dar nu e atat de puternica, ce poate fi? Imi este teama, un amic a spus ca pot face un cheag sau ceva destul de grav, daca nu mi revin pana luni voi merge la spital. Aseara simteam doar pe partea stabga a capului iar acum simt pe tot

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| dullcat a răspuns:

Mergi la medic!

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns:

Ai grija mare nu-ți pune întrebări cu sănătatea. Cu sănătatea nu-i de joaca mergi la medicul de familie ai avut-o o căzătură urâtă mergi la medicul tău de familia întrebările legat de sănătatea crede-mă nu-și au rostul mergi la un medic de familie acolo vezi cărei treaba și ce ai ce nu ai cu sănătatea ta salut.

| HUAWEHUAWE a răspuns:

,,Aseara simteam doar pe partea stabga a capului iar acum simt pe tot,,

Deci problema ta avanseaza. I-ai aflat mersul. Asteptand pana joi nu astepti decat sa avanseze. Din ce am inteles