| swagMeOutBitch a întrebat:

Visez k fac sex cu o fantoma.Am mai mereu acest vis; prima data accept,dar apoi ma sperii cand realizez si incearca sa ma omoare. Poate sunt eu paranoica,dar am vise satanice, imi este frica sa mai dorm.Sunt o persoana credincioasa si cu frica lui Dumnezeu, nu stiu de ce visez asa de urat.La urma urmei sunt doar vise, daca puteti sa imi spuneti[cu presupusul] de ce am astfel de vise?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| KaterinkaBoy a răspuns:

Probabil exista in subconstientul tau cateva elemente de legatura intre tine si persoana respectiva. Daca adecedat de curand, poate ai fost marcata de eveniment sau daca il cunosteai bine.Nu-ti face griji.Un vis ramane un vis.Nu te poate ran ii in realitate.Ca sa nu te mai gandesti la cosmaruri sau la lucruri negative vizioneaza o comedia sau ceva care sa te faca sa gandesti pozitiv.Bafta si sa ma anunti daca merge. Daca ai nevoie de incurajari imi lasi un mesaj.winking

7 răspunsuri:
| Holocaust a răspuns:

Părerea mea e că eşti prea plictisită şi urmăreşti mult prea multe seriale cu supranatural.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Visezi ca faci sex cu o fantoma? laughing rolling on the floor
Esti o fata mincinoasa!
Minti de ingheata apele! laughing rolling on the floor

| swagMeOutBitch explică (pentru anonim_4396):

Esti prost rau te draq..crezi k daca nu visam si daca nu era ceva cat de cat grav la vremea aia mai scriam eu aici s m fac d ras mars in **** mea de copil nemancat

| anonim_4396 a răspuns (pentru swagMeOutBitch):

Vezi cum vorbești!
Cu cine crezi tu că vorbești așa?

| annabountii99 a răspuns:

S-ar putea, ca o intamplare trecuta sa te fi marcat atat de tare incat ai acum aceste vise.dar eu zic ca ar fi mai bine, pentru a te linisti sa vorbesti cu cineva (parintii, un prieten) poate chiar cu parintele tau duhovnic, daca e ceva ce nu te lasa in pace si continui sa visezi astfel de lucruri. good luck! happy

| MiReLfRuMuSeLu a răspuns:

Ai grija.nute mai gandi la asta.Ar putea sa intre un demon in tine cand dormi am avut o prietena care tot visa ca o umbra se vedea pe langa patul ei si simtea ca este stransa de gat.visele astea pot fi din cauza ca ai fenomene paranormale in casa. pune o camera sa filmeze noaptea cand dormi si vei vedea ca ceva se petrece la tine in casa. sper ca ti-am fost de ajutor! Sau du-te la biserica si spune-i astea popei si vei obtine sfaturi

| Abageru_Roxy_1998 a răspuns:

Si eu pateam la fel (bine, nu acelasi vis ). Incearca sa citesti o carte sau sa vezi un film inainte de culcare.Pe mine m-a ajutat