| Anonimusdesteptu a întrebat:

Voi ați făcut exerciții pentru abdomen acasă?
Și dacă da, ați slăbit?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Bai, sunteti culmea... E tot miscare, normal ca daca te tii de ea si ai grija de alimentatie slabesti.

| MihaiNicu23 a răspuns:

Prin abdomene mai mult la burta slabesti.

| Cosmin86 a răspuns (pentru MihaiNicu23):

Nu poti sa slabesti doar la burta, nu exista slabire localizata (decat prin operatie).

| Jouliete a răspuns:

Exercitiile pentru abdomen ajuta de asemenea si la slabit si sunt bune si pentru acei muschi si ca burta sa fie mai plata.

| Aihao19 a răspuns:

Am intrebat si eu asta si mi s-a raspuns ca nu slabesti doar cu abdomene ci trebuiesc si exercitii cardio precum pedalat pe bicicleta medicinala sau normala,alergat, alergat pe banda, genoflexiuni etc.
Abdomene cica ar fi bune doar pentru patratele si tonifierea si modelarea abdomenului.Dar oricum si daca faci abdomene arzi calorii, ca tot miscare este, dar nu extrem de multe.Succes!

| Catalinjr a răspuns:

Dieta, miscare si L- carnitina http://www.culturism.net/produse?c=carnitina recomand cea lichida, are absortie mai buna.

| MynameisRoxana18 a răspuns:

Da si da...cam in doua saptamani s-a vazut diferenta...

| Metalhead001 a răspuns:

Salut, abdomenele nuprea te ajuta la slabit, iti dezvolti muschii abdominali, daca vrei sa slabesti incearca sa fi pe deficit caloric, adica sa mananci mai putin decat consumi intr-o zi, evita alimentele ce contin zahar sau carbohidrati. Cat despre slabit cea mai buna modalitate este cardio (sarit coarda/bicicleta/alergat)

| SângeDeAnonim a răspuns:

Nu slăbești dacă faci abdomene, slăbești dacă mănânci mai puține calorii decât consuma corpul tău într-o zi, se nuemsye deficit caloric, faci abdomene pentru pătrățele și pentru tonifierea mușchilor abdominali..., dacă vrei sa afli câte calorii trebuie sa consumi cauta pe google calculator de caloriihappy

| Andra2557 a răspuns:

Să știi că și eu începusem sa fac și chiar mergea deci te sfatuiesc sa încerci și sunt și aplicații de exercitii cu timp și așa mai departe. Baftă happy