| TincuRapid a întrebat:

Voi ati luat antidepresive? Dupa cat timp si-au facut efectul? Iau zoloft de 5 luni, dupa primele 2 saptamani m-am simtit bine, recent am inceput sa ma simt mai rau dar mi-am revenit cu zoloft de 100, voi ce parcurs ati avut? Iar anxiarul de 0, 50 e destul de bun pe moment? Anxiar de 1 mg te relaxeaza bine de tot? A luat cineva? Dar mai poti fi atent la un film dupa ce iei sau la job? Bine sa nu fie nici jobul exagerat de dificil.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| 4evergentleman a răspuns:

Poți avea pierderi temporare scurte de memorie, nu e bun că nu vindeca anxietatea, atacul de panica doar tratează efectul, te calmează dar după ce nu le mai iei problemele revin! Nu te relaxează, pe lumea cealaltă te relaxezi bine de tot! Mai bine ia xanax jumate de pastila de 0.5, te va relaxa și musti și dintr-o lămâie cu câteva minute sa ieși afară.
Nu vindeca bolile psihice tratamentele astea doar esti bine atât timp cât le iei! Odată ce te-ai îmbolnăvit psihic greu mai scapi de așa ceva,de regulă așa ramai toată viața așa că cu pauze trebuie să iei toată viața tratament ca să fii cat de cat ok, că unul sănătos nu o sa fii niciodată că ești vulnerabil, sensibil, creierul tau e vulnerabil la orice stres, supărare.
Ia așa cum ți-a zis medicul