Are efect, dar ca sa isi faca efectul trebuie sa faci un tratament cu cel putin o luna inainte de momentul in care te apuci de invatat.
Nu e buna, te face dependenta, eu am luat doar de 3 ori intr-o luna si acum nu pot invata decat cu pastile, fara pastile nu ma pot deloc concentra
Am luat, dar fara niciun efect. Depinde si de organism (cred). Am fost la medicul de familie si mi-a recomandat "MEMORIE SI CONCENTRARE" de la firma "ALEVIA". Anul asta am bacul, admiterea, si chiar am nevoie de sporirea capacitatii de memorare si concentrare. Lecitina nu m-a ajutat. In schimb, pastilele astea, da. Memorez mult mai repede, mult mai usor + am mai multa energie si nu mi-e somn la amiaza cum imi era inainte sa le iau. Poti sa mergi si tu la medicul tau de familie sa te interesezi, sau incearca ce ti-am spus eu. In Suceava, cutia costa doar 12 lei, si iti ajunge pentru o luna. Pupici
Sincer, cel mai bun lucru pentru sporirea capacitatii de memorare si concentrare e DORINTA DE A INVATA. Fara TV, calculator. La mine ajuta ciocolata neagra, cafeaua si muzica clasica, primele 2 in cantitati moderate. Daca inveti bine ziua, odihneste-te bine noaptea, e f important. Eu invat f bine noaptea. Totul e sa vrei. De asemenea, bea multa apa plata, consuma fructe, legume.Mult succes!
TinaApril04 întreabă:
AvalohAlyn întreabă: