| NuMaiFumez a întrebat:

Voi ati luat vreodata xanax sau anxiar? In ce doze? Va puteati duce la munca? Eu unul eram bine si acum daca un nenorocit de psiholog nu spunea ca ma urmareste 24 /24 si daca nu imi punea 10000 de intrebari despre viata mea intima, de aia il injura lumea.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Xanax in caz de urgenta, da dependenta, are efecte imediate

6 răspunsuri:
| Frank51 a răspuns:

Păi cam aia e meseria lui maestre, ce să facem.

| UnchiulRamiz a răspuns:

Am luat anxiar de 1 mg o pastila o vreme, nu mai iau de câteva luni deloc. Eu nu mai puteam sa dorm după ce l-am lăsat. Sigur îți joaca mintea feste cred eu, cauta un psihiatru de urgenta.

| 4evergentleman a răspuns:

Pai cine te obliga sa mergi la el? Caută altul? Sigur e psiholog? laughing Poate așa crezi tu de la vreo boala psihotică că te caută, eu nu cred că ești așa de important sa te caute cineva toată ziua și noaptea, nu se învârte lumea în jurul tau, nu ești centrul galaxiei.
Pai daca vrei sa iei xanax sa nu te afecteze cu energia ia de 0.25 mg sau jumate de pastila de 0.5 mg, dar mai bine anxiar că e puțin mai slab. La ce întrebare ai postat nici nu mă mir sa nu ai vreo boala psihotica gravă. Caută alt psiholog și psihiatru daca crezi că ceva nu e ok, dar e posibil că tu sa fii interpretat eronat discuțiile cu el, întrebările lui din cauza bolii.

| UnchiulRamiz a răspuns (pentru 4evergentleman):

Suna a episoade psihotice, de ce sa îl caute 24 din 24 un psiholog? De psihiatru are nevoie.

| 4evergentleman a răspuns (pentru UnchiulRamiz):

Da,așa este. Eu mi-am dat seama din prima.

| Amidamaru98 a răspuns:

Am luat eu anxiar de 2 ori pe zi parca, nu îmi făcea nimic. cel puțin mie