anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi ati mers vreodata in somn
iar a doau zi nu stiati nimic din ce ati facut seara
eu da de vreo 2 ori dar de mult
mi-am dat seama din cauza ca m-am trezit in picioare in coridor pe la 5 noaptealaughing bine ca era becul aprins
pe bunelaughing

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

Mie mi s-a intamplat de cateva ori sa ma trezesc in baie fara sa imi aduc aminte de drumul pana acolo laughing

9 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Somnambulismul este mai raspandit in perioada copilariei.
http://sanatate.ele.ro/Psihologie/Somnambulismul_--a9197.html

| marrr a răspuns:

Nu am patit asa ceva, dar un coleg de clasa, da. Eram in tabara cu clasa acum 2 ani si s-a trezit in mijlocul noptii din pat, zicand "cribdaaa" si aratand cu degetullaughing Eram de fata, pentru ca eram toti stransi intr-o camera, iar el adormise.
laughing

| Brotacelu a răspuns:

laughing) Si eu stiu p cineva care facea "pee" in coltu camerei noaptea crezand ca e la buda, il trezea nevasta-sa ...cand era prea tarziu p a evita neplacerea.
Deci nu esti singur!

| Roby67 a răspuns:

Nu te speria, nu esti singurul, eu l-am "condus de multe ori pe fiul meu in mijlocul nopti inapoi in pat si el nu a mai stiut. In ziua de azi nu mai face.

| Ana213 a răspuns:

Pai eu inca nu am patit asa ceva, insa ceva asemanator.

Anul trecut dupa bachetul de la liceu m-am trezit aproape gol sub pat dupa masa pe la 4 cu sticla de apa drept perna.

| Noname_6326 a răspuns:

Ce chestielaughing

| Caaty a răspuns:

Si eu am patit aceeasi chestie.
M-am trezit din pat si ma plimbam prin camera dintr-o parte in alta, iar becul nu era aprins

| Apollon a răspuns:

Nu am fost niciodata somnambul. Cea mai lunga deplasare pe care am facut-o in timp ce dormeam, a fost atunci cand am cazut din pat si m-am trezit dimineata pe dusumea (sau mai bine zis...am fost trezit). Cine stie... poate am incercat sa merg in timp ce dormeam, dar probabil ca in somn nu reusesc sa-mi mentin echilibrul, si din cauza asta am cazut happy Sau sa-mi fi pus vreun alt somnambul piedica?!

| lucika_6383 a răspuns:

Da eu tot am patit cind m-am trezit dormeam linga tualeta. si inca ma tineam de ea. apoi odata m-am trezit linga casa vecinilor.