Mie mi s-a intamplat de cateva ori sa ma trezesc in baie fara sa imi aduc aminte de drumul pana acolo
Somnambulismul este mai raspandit in perioada copilariei.
http://sanatate.ele.ro/Psihologie/Somnambulismul_--a9197.html
Nu am patit asa ceva, dar un coleg de clasa, da. Eram in tabara cu clasa acum 2 ani si s-a trezit in mijlocul noptii din pat, zicand "cribdaaa" si aratand cu degetul Eram de fata, pentru ca eram toti stransi intr-o camera, iar el adormise.
) Si eu stiu p cineva care facea "pee" in coltu camerei noaptea crezand ca e la buda, il trezea nevasta-sa ...cand era prea tarziu p a evita neplacerea.
Deci nu esti singur!
Nu te speria, nu esti singurul, eu l-am "condus de multe ori pe fiul meu in mijlocul nopti inapoi in pat si el nu a mai stiut. In ziua de azi nu mai face.
Pai eu inca nu am patit asa ceva, insa ceva asemanator.
Anul trecut dupa bachetul de la liceu m-am trezit aproape gol sub pat dupa masa pe la 4 cu sticla de apa drept perna.
Si eu am patit aceeasi chestie.
M-am trezit din pat si ma plimbam prin camera dintr-o parte in alta, iar becul nu era aprins
Nu am fost niciodata somnambul. Cea mai lunga deplasare pe care am facut-o in timp ce dormeam, a fost atunci cand am cazut din pat si m-am trezit dimineata pe dusumea (sau mai bine zis...am fost trezit). Cine stie... poate am incercat sa merg in timp ce dormeam, dar probabil ca in somn nu reusesc sa-mi mentin echilibrul, si din cauza asta am cazut Sau sa-mi fi pus vreun alt somnambul piedica?!
Da eu tot am patit cind m-am trezit dormeam linga tualeta. si inca ma tineam de ea. apoi odata m-am trezit linga casa vecinilor.
chiftelutacrocanta întreabă: