Incaltamintea de piele trebuie udata cu spirt in locurile care te strang si incaltata asa. Se va lasa dupa forma piciorului tau.
In magazinele pentru incaltaminte sunt niste sprayuri care le dai pe interiorul incaltamintei si ar trebui s se mai lase sa nu te mai raneasca.
Buna Carla. Daca incaltamintea este din piele, spirtul iti poate fi de ajutor, in sensul ca ajuta pielea pantofului sa devina mai moale.In fiecare seara pune spirt pe vata si introdu in interiorul pantofului in zona in care te deranjeaza.In timp ar trebui sa se vada rezultatul.
Si eu am aceste probleme cu incaltamintea si din pacate nu am gasit nici eu o solutie
Incearca sa dai cu crema hidratanta de maini, insa daca e piele sa nu dai prea multa pentru ca la incaltare se vor face niste cute urate
Iti recomand sandalele de pe https://www.iarena.ro/produse/incaltaminte-dama/sandale-dama/, eu am luat o pereche si sunt super multumita, le-am purtat mult si nu mi-au facut nici un fel de batatura sau sa ma jeneze.
legat de problema ta, poti pune calcaiul intr-o bucata de material prosop ceva si il bati cu ciocanul, sa devina pielea mai moale.
Mindfulness întreabă:
Anonim2113 întreabă: