anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi beti apa naturala cu zeama de lamaie dimineața? Ar avea multe beneficii pentru sănătate si digestie dar nu stiu daca e adevărat sau nu

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu beau, beau cafea.

dar cica imbunatateste digestia si aduce un aport de vit C

| Simpatic a răspuns:

Defineste zeama de lamaie si iti zic daca este naturala happy

Eu beau doar apa plata fara lamaie ca nu-s fotomodel, dar nu stiu cat e de "naturala" apa plata imbuteliata

| AvalohAlyn a răspuns:

Apa cu lamaie este modalitatea perfecta de a-ti hidrata, purifica si revitaliza corpul in fiecare dimineata. Apa care vine direct de la robinet sau o sticlă și-a pierdut vitalitatea și structura vie înnăscută. Adăugând suc de lămâie proaspăt stors, „treziți" apa și o readuceți la viață. Acest lucru îi permite să călătorească mai adânc în țesuturile și celulele tale și să transporte nutrienții și compușii esențiali de care ai nevoie pentru a prospera.

Apa cu lamaie este o sursa buna de vitamine C si B si de minerale precum calciu si magneziu. Apa cu lămâie este excelentă pentru pierderea în greutate, sistemul imunitar, alcalinizarea organismului, controlul hipertensiunii arteriale, anti-îmbătrânire, detoxifiere, purificarea sângelui și reglarea temperaturii corpului. Apa cu lamaie este deosebit de benefica pentru tractul digestiv si poate ajuta la ameliorarea constipatiei, greata si chiar a parazitilor.

Apa cu lămâie este, de asemenea, bună pentru sistemul cardiovascular și muscular, ceea ce o face o băutură ideală înainte și după exerciții fizice. Luați în considerare un ritual de dimineață devreme de a stoarce o jumătate de lămâie în 16 oz (sau mai mult) de apă purificată de cea mai bună calitate la trezire. Această formă profundă de hidratare îți va trezi mintea și îți va energiza corpul pentru o zi.

Apa de lamaie/lamaie are avantajul suplimentar de a ajuta la spargerea oricărui sediment și a pietrelor din vezica biliară, permițând creșterea producției de bilă în ficat, creșterea nivelului de acid clorhidric în intestin și reducerea acizilor răi care provoacă refluxul acidului.

Cum fac apa cu lamaie?
Ingrediente:
½ lămâie
16 uncii de apă (2 căni)
Directii:
Stoarceți o jumătate de lămâie în 16 uncii de apă și beți dimineața. De asemenea, puteți bea mai mult pe parcursul zilei pentru a spăla și hidrata corpul.

| Celdrept a răspuns:

Cred că are mai multe beneficii apa calda băută de dimineață decât cea cu lămâie.

| Ilovedinero a răspuns:

Da, este atat de buna pentru digestie incat iti cauzeaza reflux gastric, acid, dureri abdominale si dureri in zona rinichilor si a ficatului.Niciodata luată pe stomacul gol si nu mai mult de 4 ori pe saptamana.Nu cred ca vrei sa iti mai spun ce pătesc dintii tai

| relian a răspuns:

Poti bea si lapte de cuc? te sjuta la fel de mult ca si apa ori zeama ce spui. Zeama de lamiie este acida, nu vad cu ce tear ajuta. Digestia are ea zemurile ei, acizii ei si ceo mai avea.
Zeama ce spui ajuta ceva gen pistol cu apa?

| antonioger a răspuns:

Nu am baut niciodata asa ceva si nu ti-as sugera, pe durata lunga nu cred ca e benefic. Apa simpla este chiar recomandat.

| gabicoo a răspuns:

Există și apă artificială?

| ReddY25 a răspuns:

Nu beau

| MarianWLF a răspuns:

Cel mai benefic e sa adopti un stil de viata sanatos lipsit de alimente procesate, daca bei apa cu zeama de lamaie dar la pranz pui slanina pe masa nu ai rezolvat nimic.

Întrebări similare