anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi cand folositi zineryt ce simptome aveti? Eu am inceput sa folosesc de astazi zineryt si ma asteptam sa-mi se inroseasca fata sau sa ma usture *pentru ca prietenelor mele asa li s-a intamplat* dar nu am patit nici una de mai sus, mentionez ca nu am o forma grava de acnee. Vreau sa mai stiu si in cate zile apar si rezultatele.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Denisee1 a răspuns:

Nu trebuie sa te usture fata neaparat.te va deranja la ochi si nas din cauza alcoolului.Mai intai o sa iti usuce cosurile si dupa aia iti va curata fata.Cel putin 2 saptamani trebuie sa te dai ca sa apara rezultate vizibile.Deoarece actioneaza din interior.

5 răspunsuri:
| danielaxyz a răspuns:

Iti va usca foarte tare tenul

| diavolitadulce a răspuns:

Ooof acneea asta. si eu ma confrunt cu asa ceva. am folosit si eu zineryt. si eu am simtit o senzatie de usturime. sincer nu mi se pare prea eficient. exista altele mult mai buna care actioneaza de la prima aplicare si le usuca imediat. eu am fost la un medic dermatolog pentru ca pur si simplu nu suport sa ma vad asa. prima data mi-a dat un anumit preparat. se prepara la farmacie si plafar pe loc daca te duci cu reteta. si aa spus ca dupa ce il termin sa folosesc zineryt. nu a fost la fel de bun. acum mi-a dat skyn oren si inca ceva care el usuca. cel mai bine ar fi sa consulti si tu un medic. iti va da reteta potrivita in functie de ipul acneei de care suferi tu. nu orice se potriveste. si de asemenea ar fi bune si niste pastile cu vitamina a care fac bine la piele, dar ce sa-i faci? varsta. bafta!

| Mihaii24 a răspuns:

In 3 zile... dispar. Dupa o saptamana de la folosire incepe sa apara mai multe! I don't want to see Dar tot trebuie sa il folosesti in continuare. Da cu el pana il termini. Eu acum nu prea mai am cosuri. big grin Bafta! ^^"

| 7 a răspuns:

Inseamna ca ele sunt sensebile la zyneryt.e un lucru bun sa nu ti se inroseasca faca sau sa te usture, pentru ca asta ar insemna ca iti arde pielea! incearca sa nu te dai cu prea mult pe fata!
rezultatele apar dupa o luna
sa nu-l fososesti mult timp pentru ca dupa nu o sa mai aiba nici un efect.
daca ai de gand sa il folosesti in continuare, sa faci pauza!happy

| rebecutza99 a răspuns:

Pe prietenele tale le-au usturat fata deoarece au dat cu zineryt pe cosurile pe care deja au incercat sa le sparga. In cate zile? Depinde si de cat de des te speli pe cap. Daca te speli odata pe saptamana... Peste o luna...