Nu ma uit dimineata in oglinda ca nu vreau sa am 7 ani ghinion.Acum sa lasam gluma deoparte, da am fata diferita fata de restul zilei. Apropo buna dimineata
Da, diferita...mai odihnita si mai senina. Mai spre seara e ciudata de oboseala si nervii de peste zi, dar nu tine mult...pana dimineata!
Acum, fara gluma, daca iti sunt umflati ochii sau fata, trebuie sa mergi la medic. Astea sunt, din cate stiu, probleme cu rinichii, retentie de apa... deci urgent la medic.
Am ochii mici umflati la cat "de devreme" ma culc eu si parul il am tot incurcat pentru ca eu ma foiesc toata noaptea.
Arata cv mai diferit ... dar mie imi place :p
ochii nu mi se deskid de tot zici ca sunt ochi de chinezoaika
si parul imi sta destul de tare
Prefer dimineata sa ma uit intr-o poza decat in oglinda Si eu ma confrunt cu problema aceasta dimineata. Eu unul fac cateva exercitii, ma spal cu apa tinuta la frigider ssi dupa aceia iau micul dejun, o cafea si vreo 2 tigari inodate , tocamai de aceea inainte sa ies din casa dimineata cel putin o ora stau si fac toate acestea ce le -am enumerat.
Pai cand ma trezesc imi place ca am tenul fin, de zici ca m-am dat cu fond de ten
Si imi place cum imi sta parul'
Este desigur mai "umflata fata " dimineata pentru ca toata fizionomia este relaxata, dar depinde si cu ce ochi te privesti la prima ora, daca te asteapta o zi frumoasa in care te intalnesti cu iubi sau mergi la coafor faci manichiura pedichiura, sau iti cumperi ceva, atunci te trezesti toata un zambet, daca trebuie sa inveti sa ai grije de copil sau ai necazuri, este umflata.
anonim_4396 întreabă: