Voi cate ore de sport faceti pe zi? Si ce mancati de obicei?
din pacate si este foarte rau nu fac sport deloc, eu am mai facut cardio acasa, cei drept a dat rezultate, am reusit sa alerg fara oprire vreo 4 km, ceea ce nu puteam si numai pot, am descarcat insanity de pe net si bagam 30 de min plus culturism cu 2 gantere plus karate dar m-am lasat, daca vrei programul da-mi mesajul
Si nu te-ai ingrasat acum ca nu mai faci toate astea si mananci dulciuri?
Ba da, sunt cu 25 pe plus din pacate, ma paste moartea, in cativa ani ma ia dracu
De ce nu te apuci din nou de sport?
Lenea,nu prea am chef sincer
Si eu sunt lenesa. Dar ma ingrijoreaza asta. Am fost diagnosticata cu scolioza din cauza ca nu fac miscare si stau mult la PC
Suntem doi lenesi, cuplul perfect, de ce nu mergi mai mult pe jos macar?
N-am unde sa merg ca sunt in vacanta si prietenii mei sunt la fel de lenesi, iesim o data pe saptamana si ne plimbam maxim o ora
Lenea asta, ce varsta ai?
Aproape 20
Multi inainte, esti tanara, trebuie sa schimbi ceva
Multumesc! Da, nu mai vreau sa fiu asa
Hai sa formam un cuplu si sa facem sport impreuna
Print-screen si direct la politie!
Sa te bucuri de bratari pentru pedofilie. Chiar daca are 20 de ani.
Poftim
Glumeam doar.
Incearca sa mananci pui, vita slaba, peste, prajite in tigaie cu foarte putin unt, legume in special fasole, conopida, cartofi(cu atentie cartofii), dovleci, etc. Fara sucuri acidulate, fara sucuri naturale din comert, au 20-30% zahar, practic sunt apa cu zahar si aroma. Fara dulciuri in exces, fara grasime multa. La sport poti face cardio sau chiar greutati, te poti inscrie la sala ca sa iti fie mai usor, important este sa te tii.
Cam o ora jumate. Mananc necesarul de proteine/carbohidrati. Dimineata branza, la pranz paste, seara carne, in rest fructe si shake-uri.
În afară de zilele în care joc tenis, nu fac sport, nu fac mișcare. Sunt extrem de leneș și comod.
De mâncat, mănânc sănătos (fără proteină animală).
Singura chestie mai puțin sănătoasă e berea. Dar de obicei beau light sau fără alcool.
Modificările mici sunt suficiente pentru a trăi mai sănătos și, prin urmare, mai bine și mai mult.
1) Modul ușor de a vă lua viața într-un stil de viață sănătos este o plimbare. Nu trebuie să fugi, așa că nu trebuie să începeți nici la o sală de gimnastică - pur și simplu mergeți în jur. Nu numai că mușchii picioarelor și a spatelui se vor întinde, dar vă veți simți mai bine și, în curând, veți avea mai multă energie. Este foarte important să ai grijă de ceea ce face corpul tău.
2)Nutriția în pavilion este factorul de bază al creșterii și dezvoltării optime a corpului uman și a influenței sale directe asupra capacității sale de lucru și duratei de viață. Din păcate, nutriția de astăzi se caracterizează prin mese neregulate și insuficient de echilibrate, au prea mult grăsime, carne, unt și puțin produse lactate, fructe și legume. Nutriția necorespunzătoare este un factor de risc pentru apariția diferitelor boli. De aceea, întregul corp suferă și este foarte ușor să depășim multe dintre complicațiile proaste cu schimbarea simplă a dietei. Dacă recunoașteți această poveste, decideți să puneți un punct pe ea.
*Alimentația sănătoasă și adecvată are cu siguranță un impact mare asupra vieții sănătoase. Nu este dificil să se stabilească principiile de bază ale vieții sănătoase și să li se adauge să-și mențină sănătatea și să se simtă confortabil în corpul lor. Alimentele te pot ajuta cu siguranță, iar dacă ești bolnav, mâncarea poate fi o bucată.
Dieta neregulată nu numai că reduce capacitatea competitivă, dar poate, având în vedere efortul pe care un organism îl face să ducă la boală, mai ales atunci când vine vorba de tinerii care nu au ajuns încă la dezvoltarea completă. Organismul trebuie să primească ceea ce are nevoie atunci când are nevoie de el în cantitatea necesară. Nutriția corectă este o condiție prealabilă pentru o viață sănătoasă.
Nutriția corectă este piatra de temelie a unei vieți sănătoase!---ok*
De obicei seara de la 7:10 pana la 9:30 nici nu prea am timp ziua. La alimentatie mananc orice e facut de mine dar fara ulei, cu cat mai putine grasimi si calorii. Fripturi, salate, chiar si unele mancaruri cu cartofi, dar fara ulei.
Fac sala, minim 3 ori pe saptamana, cam o ora -o ora si jumatate.Incerc sa mananc cat mai proteic, cu carbohidrati si grasimi cat mai putine.Mananc ca ready meals cu continut proteic ridicat bazat pe somon,piept de pui,si vegetale; avocado,branza,oua,piept de pui, vita.Dar mai scap si cate o ciocolata, pizza, KFC, Mc samd...nu pot sa renunt la ele.
In privința alimentației nu știu ce să zic, eu incerc doar să limitez consumul de zahăr. In rest nu mă abțin de la nimic
Cât despre activitatea fizică, îți poți alege un sport pe care să îl practici cu prietenii sau ceva de făcut singur: exerciții cu greutăți, gimnastica ușoară, alergatul, sau joggingul.
Eu obișnuiesc să merg la baschet, tenis de masă, înot cu prietenii, uneori chiar și dimineața la alergat în parc.
Nu am un program anume, dar nu trece o zi fara sa consum multa apa, un fruct sau fara sa fac mișcare