Nu, nu l-am facut, nu-l fac si nu-l voi face.
Mai rau te imbolnavesti de la el, majoritatea vaccinelor pot fi... DE OMORAT. Eu una traiesc asa, fara 100 de vaccinuri apoi vaitandu-ma,, Mi-e rau " de la anumite vaccinuri.
Cine vrea sa-l faca, sa-l faca, nu am nimic impotriva.Asta a fost opinia mea... deci nu sariti pe mine cu,, O sa te imbolnavesti de gripa porceasca - porcina! "
Asta e tot ce am de spus. pa!
Dar mai traieste printre noi virusul sau a plecat in vacanta cu gaina aviara? Nu am facut vaccinul. Motivul: nu am vrut.
Nu se mai face nici un vaccin anti-porcina fiindca institutul Cantacuzino e pe butuci, si gripa cred ca a trecut.
Nu l-am facut, mi-a fost frica Nu stiu ce sa cred cu gripa asta, parca a disparut asa deodata...
Nu, nu l-am facut si nici nu ma gandesc sa il fac. Parintii nu ma lasa si plus de asta am auzit ca nici nu este foarte bine cercetat adica o sa vedem efectul abia peste cativa ani.cine stie pana atunci.nu am chef sa mor din cauza unui vaccin.Plus de asta, si profesoarele ne-au spus la scoala ca este periculos.
Cei care zic ''Daca nu il faci o sa te imbolnavesti de AH1N1'' pai scuze ca zic. dar nu vreau nici sa ma imbolnavesc nici sa mor.
Asta a fost parerea mea. Ceau!
Se pare ca gripa porcina a disparut in mod subit
si sunt convinsa ca nu e din cauza vaccinului pe care unii l`au facut, alii ba. era o prostie.de ce majoritatea oamenilor dupa ce li s`a administrat acest vaccin au suferit de alte boli mai grave?
a venit intr-o zi dirigu in clasa cu un tabel.cine vrea sa`si faca vaccinul.si normal ca toti am refuzat.pentru ca ne supuneam unor alte boli sau mai stiu eu ce.
Nu, eu nu l-am facut. La cate bazaconii s-au spus pe la TV, va ca e bun, ba ca nu, nici nu stiu ce sa ma cred.
Se pare ca gripa procina s-a cam dus. Era si timpul.
Am auzit o gramada de persoane care s-au imbolnavit foarte grav dupa ce au facut acest vaccin as aca te sfatuiesc sa nu il faci daca este sa murim murim fiecare cate zile are faza asta cu vaccinul este doar o poveste...
Eu nu l-am facut, nu prea am incredere in Sistemul Sanitar si de altfel, nu am crezut nici in gravitatea gripei porcine! Plus ca dupa parerea mea, nu a fost suficient testat! Nu stiu ce sa zic, sora mea si familia ei l-au facut de ceva timp si inca nu au patit nimic, nici nu au avut efecte secundare! Acum, fiecare cum gandeste, unii sunt pro, altii contra!
Vaccinul romanesc este mult mai putin riscant decat vaccinurile straine. In primul rand nu foloseste virus atenuat, ci antigene virale. Medota dupa care este produs este similara cu metoda de producere a vaccinului clasic impotriva gripei (care se face de peste 20 de ani in Romania). Asadar metoda de productie este sigura si fara riscuri.
Si da, eu l-am facut.
Eu nu l-am facut...si iti propun ca nici tu sa nu-l faci. Numai romanii il fac pentru ca vaccinul nu e de calitate
Nice eu nu l-am facut dar nici nu-l voi face !
Am vazut si pe youtube niste chestii, dar am si auzit
Buna! Eu cred ca este o mare prostie! Nu l-am facut si n-am de gand sa-l fac! Mai documenteazate Eu zic ca vor doar bani si atat, din pacate noi suntem prea mici si neimportanti pentru a schimba ceva! Sper ca ti-am fost de ajutor!
Pa, Pa!
Inca ceva Mai multi mor de la acest vaccin, deact sa se faca bine, unii nu se imblnavesc de la el pentru ca au un sistem uminitar bun dar va ceda si acesta in curand!