Nu o sa dispara niciodata. Sunt o multime de virusuri asemanatoare care traiesc in comunitatile noastre. Virusul nu vrea sa ne ucida, cu timpul devine mult mai putin mortal iar asta o sa ne ajute sa traim cu el.
Toti il vom avea la un momentdat, vaccinul nu pune capat pandemiei, nu se pune problema asta. Trebuie sa ne obisnuim cu el. O schema de tratament eficienta ( la care am vazut ca se lucreaza intens) o sa puna capat problemei
Daca ai stii ce e ala virus nu ai intreba asa ceva, nici un virus nu dispare, ori depasim boala ori murim, cei care supraviețuiesc au genetic o aparare, asa functioneaza evolutoa, acel vaccin stimuleaza infectarea cu covid, desigur ca auto imunizarea este cea mai buna modalitate si asa 80% din morti au avut peste 70 de ani si cu boli grave, dar ele au disparut, nu se mai moare de nimic doar de covid, închide tv sau aruncal pe geam si ieși din grupuro de pe Facebook, nu te uita la stiri, sunt o infecție de negativitate
Dacă prin dispariție te referi la imunizare, deja s-a terminat pandemia. De dispărut nu mai dispare.
Atunci cand raportul dintre oamenii vaccinati si imbecili va inclina mult in favoarea oamenilor vaccinati.
Va disparea, ca si alte pandemii, dar nu se stie exact cand.
Daca populatia se vaccineaza, poate in 2-3 ani revenim la normal.
Ai vazut ce rapid au scazut cazurile la noi inainte de sezonul estival si de campionatul de fotbal?
In toamna vine valul 4, 5, 6, si cate o sa mai fie nevoie.
Organismul va crea anticorpi cu timpul împotriva acestui virus infect ca ne va face sa fim imuni și sa nu mai rămânem cu sechele post covid.
Va dispărea cand guta și Sandu ciorba se va apuca de rock
Niciodata, sau nu curand. Deoarece nu toata lumea a inteles in prima faza sa se izoleze ca sa omoram boala din fasa (asa cum s-a reusit cu Sars 1 si cu Mers, care insa erau mai putin contagioase), si nu toata lumea intelege importanta vaccinarii, vom sta mult si bine cu acest virus.
Pentru ca vaccinarea este respinsa de o buna parte a populatiei (nu doar la noi, ci in multe zone ale lumii), iar in alte zone sarace nu este disponibil un vaccin in cantitatea necesara, apar focare in care exista atat de multe cazuri incat probabilitatea de mutatie a virusului este uriasa. Asa au aparut noile tulpini, mult mai contagioase. Deja tulpina indiana da semnele unui nou val, in plina vara...
Astfel, la un moment dat vor aparea mutatii care vor face ineficiente vaccinurile existente, si atunci o vom lua de la inceput.
Știți cumva daca in cazul unei operații, înainte de aceasta se mai face testul?
Sunt pragmatic, consider ca poate disparea sau poate nu. Este o boala, si bolile niciodata nu au disparut. Doar si-au schimbat forma genetic.
Kristtine întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Alexluchi20 întreabă: