Metodele naturiste nu te vor ajuta prea mult in cazul de fata. Exista si este posibil sa se vada o mica imbunatatire(dar nu extraordinare), dar asta se realizeaza in timp.De alftel, nici medicamentele nu le recomand.Eu cand invat, citesc cu cu voce tare(ma ajuta sa retin mai usor)si ma axez pe ideile principale.In rest, scriu sau subliniez cu alta culoare anumite fragmente foarte importante, invat pe fragmente cu o mica pauza intre ele(1 minute)in care incerc sa fixez informatiile.In mare sunt metode clasice, de care sigur ai mai auzit, dar sunt foarte eficiente de fiecare data.Mult succes.
Foloseste marcăre colorate pentru a sublinia definitii si anumite cuvinte.
din pacate ceea ce nu ne place, legat de studiat, nu retinem asa usor.
incearca sa gandesti logic si sa nu inveti ca pe poezie.
in aceasta perioada, consuma peste, fructe si legume verzi, oua, nuci, migdale.
intreaba la farmacie de suplimente cu omega 3, sunt cele mai bune pentru memorie.
bafta, papusa!
Am auzit ca daca iti pui caietele sau foile sub perna si dormi visezi lectiile si le-ai invatat...Eu nu ma risc
eu sunt in clasa12`a si la fel dau teste toata saptamana viitoare.dar nu e cazul sa te stresezi asa, ca notele nu se trec in catalog.nici eu nu stiu nimic la fizica si chimie dar nici ni`mi fac probleme.stai calma va lasa profii sa vorbiti intre voi, si repet nici nu cotneaza testle astea.sunt importante mai mult pentru profi ca ei sunt judecati in functie de notele care noi le luam partea naspa e ca trebuie sa le aratam parintilor, dar inteleg ei notele care le luam in ziua de azi nu se mai face carte ca pe vremuri.imagineza`ti sunt profil mate info si am numai 4 ore de mate pe saptamana, in timp ce clasa a `10 si 11`a mate info au 5 sau chiar 6.asta mai poate fi numit profil MATE INFO?(ma rog iti adresez intrebarea asta numai daca esti la liceu, daca esti in generala clar nu stii sa raspunzi).nu te mai stresa atat!
Incerc sa inteleg ceea ce invat si sa formulez aceleeasi idei doar ca cu exprimarea mea pentru a-mi fi mai usor. daca inveti mecanic iti ia mai mult timp.Eu citesc cu voce tare dar depinde de memoria fiecaruia.
Se numeste fituica,,, si eu am avut teste saptamana asta si stiind ca nu se trec nu am fost stresat si am stiut fara fituica
Concentreaza-te (fara muzica sau cu ea dc te ajuta)sau ia memoplus si alte chestii de genu.