| LaviniuA a întrebat:

Voi ce faceti cand aveti cosuri? Mi-am pus o compresa rece ca se inflamase si acu ma doare capul sad (era pe frunte cosu)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
22 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Eu cand am cateun cos il trateaz cu indiferenta si trece singur
Foarte rar aplic crema contra acneei pe care o am in baie, o data pe zi ma spal pe fata cu gel de curatare a fetei si cam atat

| MihaelaDart a răspuns:

Săracele nici nu mai îndrăznesc să apară, unul incerca sub piele din acela dureros și de când folosesc serul cu niacinamida, se vindeca pe o zi pe alta.

| LaviniuA explică (pentru MihaelaDart):

Asta il dai doar cand apar cosuri sau il dai mereu?

| MihaelaDart a răspuns (pentru LaviniuA):

Dimineața și seara, in fiecare zi.
Pentru că sunt la 40+ dau 3 seruri colagen + niacinamida și ultimul retinol
Iar dacă aplic dimineața aplic și crema cu protecția 50UV.
Mergi la Sephora și îți recomand fetele de acolo un ser mai bun ori la farmacie.

| MihaelaDart a răspuns:

Uite aici un articol despre ce face această niacinamida pentru ten. https://www.doc.ro/......u-probleme

| MarianWLF a răspuns:

Mai bine decat sa le vindeci, le previi, alimentatia, orice exces de zahar, prajeli, ulei, grasime, creeaza inflamati in interiorul corpului, inflamatii care ies la suprafata in aceste cosuri, grija la mancare, am fost plin pe spate, umeri, fata, acum nu mai am nimic se vede in poza de profil, si gheata o folosesc zilnic, e buna dar nu trebuie compresa sa te doara capul, pur si simplu seara inainte de culcare dupa ce te-ai spalat pe fata, 2 cuburi de gheata plimbate pe toata suprafata fetei pana se topesc, tii orice inflamatie la minim, face minuni.

| dullcat a răspuns:

Ceaiul de musetel ajuta, aplicat de doua ori pe zi.

| Hyperion7 a răspuns:

Recomand crema asta, aplicată într-un strat foarte subțire
https://www.drmax.ro/......40ml-avene

Nu va dispărea peste noapte, mai ales daca e unul dureros, dar în 2, maxim 3 zile nici nu zici că a fost coș in zona.
De preferat, se aplică seara!

Daca nu da randament (deși puțin probabil) poți merge pe varianta de la Roche posay, cicaplast baume.

| LaviniuA explică (pentru Hyperion7):

Hmm alea trebuie date mult timp

| Hyperion7 a răspuns (pentru LaviniuA):

Eu folosesc cea de la avene și își face efectul in câteva zile (asta daca e un cos dureros)
Iar dacă e unul enervant, in 2 3 zile dispare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foloseste o alifie sau o crema cat mai naturala!

| MeisterSchnitzel a răspuns:

Aștept să se "coacă", apoi îl sparg.

| LaviniuA explică (pentru MeisterSchnitzel):

Aaa micile placeri ale vietii. Sa ne trimiti o poza sau mai bine video laughing

| ALM2000RO a răspuns:

Am coșuri dar nu sunt vizibile, sunt sub barbă (port barbă mare, din aia de taliban), nu sunt așa mari și nici multe și nici eu nu prea le simt când îmi spăl fața la trezire și culcare laughing

| Celdrept a răspuns:

Fa post negru, 10 zile sau 5 bei doar apa și o să scapi încet încet, faci pauza și repeți procedura, sau mănâncă doar sănătos fără să trisezi.

| LaviniuA explică (pentru Celdrept):

Mersi chiar voiam sa ma eutanasiez laughing O sa incerc fara mancare dar macar 2 sapatamani ca sa stiu o chestie

| Celdrept a răspuns (pentru LaviniuA):

Am incercat eu și nu am pățit nimic, poți și tu daca am putut eu.

| Konstantinos99 a răspuns:

Le accept si lupt cu ele.Ete na! La mine a functionat prin preparare persoanala de acid hialuronic cu apa florala si cumpararea unui ser cu vitamine, si in 3 luni e ok.Iar daca mai pare cate un cos dau repede cu ulei scump de la dottera de plante deabicei(tea tree, cimbru, menta, tamaie sacra ) Daca vrei detalii imi dai sms in privat. Si stai clam si nu desigila cosutile ca e mai naspa. A si am uitat am luat si un aparat de cosmetica din china cu vibratii e bun rau.

| LaviniuA explică (pentru Konstantinos99):

Da da aparatu cu vibratii cred ca e solutia.

| Konstantinos99 a răspuns:

Pentru cosuri* se numeste Portable High Frequency dar sa il dezinfectezi orice ar fi dupa fiecare utilizare cu votca sau ceva puternic ca am facut o gafa acum 8 luni de mi-am facut fata praf ca mi am raspandit sporii de la cosuri si eram plin pe toata fata. Chiar daca zice sa nu dai cu alchol pe recipientele de sticla, o faci pentru binele tau nu a aparatului!

| cosminboss123 a răspuns:

Eu cand am avut cosuri m-am legat cu o funie de spatele unei masini si am calatorit de la Iasi pana la Vaslui

| LaviniuA explică (pentru cosminboss123):

Adica aveai o fata asa bine ca nu te-ar fi luat in cabina? laughing

Întrebări similare