Ce recomanda medicul, adica multa odihna, de baut multe lichide (ceaiuri, supe), marit cantitatea de fructe si legume. Daca e serios, atunci mergi la medic pentru a primi tratament.
De ce ai sistemul imunitar slabit? Esti inca foarte tanara si nu-i ok.
Cand sunt racita ascult carti audio Nu stiu daca poti face ceva sa treaca mai repede. Parasinus, Ibusinus, frectii si in rest stai
In primul rand, daca vrei sa scapi cat mai rapid de o raceala, eviti sa mananci (dullcat culca-te ). Motivul pentru care iti pierzi pofta de mancare este acela ca organismul isi focuseaza toata energia pentru a lupta impotriva virusilor. In al doilea rand, lichide multe ( orice lichid doresti ), motivul fiind eliminarea toxinelor din organism prin urina; cu cat mai mult cu atat mai bine. In al treilea rand, daca vrei sa previi oarecum si sa iti sporesti imunitatea ai 2 variante : 1. suplimentezi cu ceva, 2. lasi organismul sa lupte impotriva virusilor. Daca doresti sa iei ceva in fiecare zi pentru a iti sprijini sistemul imunitar, iei NAC ( N-acetil cisteina ); iar atunci cand iti va mai curge nasul sau ai o febra controlata, nu lua pastile ( aici, actionezi cum consideri tu ca e mai ok in functie de cum te simti ). Ar trebui sa stii ca in functie de fiecare organism, in mare parte, un virus sta in organism mai multe zile inainte sa arate simptome clare, deci sa suplimentezi uneori poate sa fie o idee foarte buna. Acum, legat de principala ta intrebare, nu cred ca inteleg pe deplin ce inseamna la tine „o zi productiva " din moment ce tu esti eleva. Poti sa stai in pat si sa inveti / sa scrii / sa citesti etc. si cred ca ar fi o zi productiva pentru tine. Spor
Și eu am racit bocnă. aseară am avut febră 39 cu 6. mi-a băgat mama un fenobarbital cu algocalmin injectabil.sa vezi cum te pui pe picioare
Beau ceai cald și fac dușuri aproape fierbinți și nu in ultimul rând, mă îmbrac corespunzător