E imposibil sa nu te ajute somnul (asta daca nu ți-ai dereglat programul).
Hidrateaza-te bine, include cât mai multe fructe, legume, crudități etc. Încearcă să îți mai eliberezi mintea de stresul și problemele zilnice (un fel de meditație sau eu știu... Orice altceva care te ajuta, de exemplul pe mine mă calmează pescuitul și plimbările cu mașina).
Ia-ți niște suplimente pe baza de magneziu sau fă-ți chiar un set de analize.
Mergi la medic ca sigur suferi de insomnie sunt alte cauze nu le rezolvi cu sfaturi primite pe TPU, lumea te sfatuieste prost sa bei alcool, vai de capul lor.
Ce as face, ca de obicei nu fac.
Dacă aș putea le-as lasa toate balta si pur si simplu as lenevit, as sta pe internet sau m-as uita la tv, orce ma relaxează si nu mi-as mai bate capul cu nimic până ma ia somnul si dupa as lua-o de la capat o perioada.
Sau as pleca in vacanta.
Doar un somn liniștit, nu mă face odihnit(ă) (voiam să rimeze).
Eu sincer mi-am acceptat soarta. Adică merg înainte și aia e.
Ce să fac, sun un prieten și-l rog să-mi citească din biblie povești de adormit enoriașii.
Stau acasa si beau niste cocktail-uri cu whisky dupa inca cateva cu martini bineinteles nu singura si dupa aia nu prea mai tin minte ce fac cred ca niste prostii cu iubitul meu dupa aia ma culc
Încerc să iau o pauză de la viața de zi cu zi și să fac câteva lucruri doar pentru mine. Fără prieteni, fără familie, fără rude, fără vecini. Doar eu. Și, de cele mai multe ori, chestia aceasta chiar mă ajută.