Incearca sa iti gaseste ceva de facut sa uiti de griji, iar in privinta persoanei iubite cea mai buna solutie e sa ai pe altcineva.
Si eu am trecut prin fazele astea de multe ori, pina in clipa cind l-am intilnit Dave. un batrinel de 72 de ani, el m-a invatat ce sa fac cind sint trist, mi-a zis sa incep sa scriu. ex:-sa-mi scriu visele, unde doresc sa ajung in viata, tot felul de banalitati pot zice.si uite asa de 7 ani scriu intodeauna cind ma intristez.Azi scriu foarte putin deoarece tristetea a disparut aproape total.Incearca o sa te ajute foarte mult, vei vedea.
Stii? si eu trec printr o perioada asemanatoare...am 18 ani jumatate, sunt insarcinata in 2 luni, o sa trebuiasca sa fac avort pentru ca nu am incredere in iubitul meu si in plus de asta daca afla ai mei o sa ma dea afara din casa.si am am si alte probleme.nu pot dormi noaptea din aceste cauze. dar totusi rezist.Mai bine gaseste niste solutii pentru a trece peste aceasta perioada si nu te mai gandi la ce a fost in trecut.mai rau faci.
User252426 întreabă: