Ai nevoie de : o periuta de dinti, o lamaie si un plic de bicarbonat. La o lingurita de bicarbonat pui cateva picaturi de zeama de lamaie pana obtii o pasta. Periaza-ti tintii cu acea pasta o data pe saptamana(nu de mai multe ori) si o sa ai dinti mai albi.
Crede-ma, metoda asta am incercat-o pe dintii mei si chiar da rezultate. In caz ca ai dubii:
http://www.youtube.com/watch?v=yd40HBTA4Rw
Sucul de lamaie (prin aplicarea catorva picaturi pe periuta de dinti, in cantitati mici pentru ca altfel iti poti deteriora smaltul dintelui) De asemenea poti folosi bicarbonatul de sodiu sau sarea de bucatarie (tot in cantitati mici, presarate pe periuta) Ar mai fi pasta pentru albirea dintilor: iti recomand colgate advanced whitening sau blend-a-med 3d white lux. O metoda ceva mai costisituare ar fi apelarea la tratamentele stomatologice.
Bafta!
Da cel mai bun e bicarbonatu de sodiu alimentar
Poti sa faci tratament la stomatolog.Ma indoiecs ca o pasta de dinti poate sa-ti albeasca dintii instantaneu.
Eu am dinţii albi.Nu folosesc nimic decât pasta de dinţi cu care mă spăl de 2 ori pe zi.
Nici la mine nu-s galbeni, dar mereu am tanjit dupa dinti stralucitori
Da,si eu.La tine functioneaza?
Nu am eu cei mai albi dinti CA CAnd eram mic imi era cam lene sa ma spal zilnic pe dinti dar sa stii ca-s multumit
Caca maca Vai, lenes mai esti! Ia-ti o periuta electrica...dar stai, stiu cat e de lung drumul pana la baie
N-am bani
Acum ma spal zilnic ca-s baietel vrednic
Ee,asa mai zic si eu . Cu Aquafresh in trei culori te incanta de trei ori (iubesc mini-melodia aia )
Daca nu ma insel periuta mea de dinti e chiar Aquafresh
Du-te,e tare! Un nou lucru in comun : ne place Aquafresh
Nu-mi place Aquafresh cum nu-mi place nici forima care produce periute de dinti. Pur si simplu, pe asta am gasit-o la magazin, pe asta am luat-o.
Cunosc "experienta" :te duci la magazin si ce gasesti, aia iei.
Nu prea fac mofturi la periute, mai ales daca-s ieftine.
Nici eu, oricum le chimb destul de des ca se tocesc repede(la ce dinti tari am eu )
Eu apas prea tare, ca in mintea ma asa se curata mai bine dintii, si nenorocesc sarmanele periute.
Bietele firicele de plastic! Au parte de un tratament nu prea frumos.
Asa apasam eu cand eram mica si ma spalam pe dinti o data pe saptamana
Mama zicea :"Spala-te,Iulia, pe dinti si pe fata! " Si eu " Da, mama, da"
Luam doua degete, le stropeam cu apa si -mi mangaiam pleoapele cu ele
Eu nici acum nu ma spal pe fata
Ups, nu trebuia sa zic asta.
O sa faci uridori sau cum se cheama aia si o sa ti se lipeasca ochii si n-o sa mai vezi bine
Mai grav era la mine cu spalatul parului!
Nici parul nu-l spal prea des ca nu mai sade cret si se micsoreaza incat toata lumea ma-ntreaba "te-ai tuns?"
Pai sa nu te speli, sa fie cret, cret
Am inteles, sa traiti!
Nu-s eu genul care comanda , dar nu suna rau "Sa traiti, am inteles!"
:*
:*pup
P-asta o folosesc de cel putin trei ori pe zi, mersi oricum!
Carmen133 întreabă: