| jolidon a întrebat:

Voi ce luati de raceala? Nu am gripa dar sunt racita puternic de tot si vreau sa imi revin cat mai repede:-s

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Bea mult ceai de soc îndulcit cu miere naturală de albine și felii de lămâie.
Fără baie generală.
Multă sănătate!
Pa, pa.

| blueangel99 a răspuns:

Îţi sugerez:
-paracetamol
-coldrex
-ceaiuri multe cu lămâie

Sper să te însănătoşeşti!
Sărbători fericite!

| RoXyRaLu a răspuns:

Cele mai bune medicamente de la care mi-a trecut raceala sunt: Paracetamol Sinus; Coldrex; dar cel mai bun este Bioflu. Sunt capsule mari si se iau inainte de culcare timp de 3 zile si chiar functioneaza.

Bineinteles, in fiecarea seara ceai fierbinte de tei cu lamaie si indulcit cu miere de albine. Dusuri fierbinti si in 3-4 zile iti va trece!
Insanatosire grabnica!

| IzabellaLoredana a răspuns:

Si eu sunt racita.
Iau fervex si beau ceaiuri indulcite cu miere + nurofen raceala si gripa!
Insanatosire grabnica si Craciun fericit!

| soupflood123 a răspuns:

Usturoi, ceapă, slană cu pâine şi brânză, ceaiuri/supe calde. Din păcate nu au efect instant, însă durează în timp.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O baie in apa foarte fierbinte,sa simti ca transpiri la cap stind in cada si o cana de vin negru fiert, vin de tara, baut fierbinte sa te arda pe git.Craciun fericit si La multi ani!