Iti recomand Blend-a-Med 3D White Peral. E putin cam scumpa(in jur de 20 lei) dar are rezultate fantastice in aproximativ 14 zile.
Succes!:X
Si eu folosesc Colgate, la tub mare
Si e f buna, nu iti cad dintii
Exista mai mica si pentru copii
Nu iti vor cadea dintii.
asta este o prostie
colgate este cea mai buna pasta de dinti
si recomandata de toti medicii dentisti
este si pentru copii., la tub mai mic
eu folosesc la tub mare
foloseste cu incredere
pentru albirea dintilor iti recomand Blend-A-Med 3D white pearl
sper ca ti-am fost de folos!
Da iti cad dintii, si parul, ti se invinetesc ochii, ti se umfla limba si maresc urechile.
Pastele de dinti indeparteaza doar petele de suprafata. Pentru o albire intensiva ai nevoie de produse pe baza de peroxid de hidrogen (ingredientul care se foloseste si la stomatolog), care deschide porii smaltului si oxideaza petele de pe interior. Le poti gasi la pret mai mic in benzile Crest Whitestrips pe www.albirea-dintilor.com intre 150-400 lei cu diverse concentratii pentru dinti sensibili sau albire de rezultate profesionala. Se pot folosi acasa sau oriunde.
Colgate? Eu ma bazez ca este cea mai buna pentru intretinerea dintilor.Si este si recomandata de medicii dentisti.Si nu iti vor cadea dintii. Exista si colgate pentru copii, la tub mic.Eu folosesc la tub mare de cativa ani si nu mi-au cazut dintii. Pentru problemele dentare stiu ca este buna Sensodyne.Deci iti recomand cu incredere Colgate. Sper ca ti-am fost de folos.Bafta! Fundita?
alex922 întreabă:
dobrin1019 întreabă: