| nowar874 a întrebat:

Voi ce ziceti, la o stare de voma merge incercat ceva natural in loc de pastila? Dar la o durere de cap? Dar durere de stomac? Zic din astea asa care sa dureze cateva zile nu grav, eu zic ca pastilele poate au efecte secundare la unii nu, dar daca ai totuna e sa iti vindeci ficatul cu medicamente si sa ai niste efecte secundare la stomac din cand in cand, dar e mai rau sa iti duci de tot ficatul.Voi ce ziceti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Da, poti lua CARBUNE MEDICINAL de la farmacie.
Nu are efecte negative/secundare.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

1. Da. 2. Da. 3.Că ai dreptate.

| relian a răspuns:

Ce zicem noi, despre ce anume? Nu ai spus nimic clar, reformuleaza intreabarea, spune mai clar ce problema ai.
Ai bagat-o pe aia cu durerea de cap, de stomca, ca apoi sa ajungi la ficat laughing sa iti duci de tot ficatul, adica despre ce anume e vorba?

Daca te doare caspu, sincer nu stiu de metode naturale ar fi, sa faci sa iti treaca.De regula se ia 1-2 pilule si rezolva. Daca iei asa din an in paste, si nu des, atunci nu are ce efect secundar sa aiba.

Spui de ficat, adica daca ai probleme, iei pilule, te vindeci, dar acele pilule ar putea sa iti afecteze stomacu.

De posibil ar fi posibil, mai ales daca iei pilule dupa ureche, sau date de mai stiu eu ce doctor gen pompier.

Un doctor bun, stie ce sa iti dea, stie, sau ar trebuie sa stie ce efecte are o anume pilula, daca are efecte secundare, poate sa iti da inca ceva sa contracareze efectul ala secundar si asa mai departe.

Cam asta zic eu, tu ce spui, ce problema ai mai exact, sincer nu am inteles, de la cap la ficat, la stomac etc.