| sweety_9492 a întrebat:

Voi chiar credeti in gripa asta noua? eu incep sa imi fac griji!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| MihAelA_1847 a răspuns:

Nu stiu ce sa zic, dar cred ca exista cu adevarat.Eu nu m-am vaccinat, caci prea multi doctorii au refuzat si asta ar trebui sa iti dea de gandit.

13 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, eu cred in ea, fiidca am vazut efectele ei cu ochii mei. Imi fac deja griji serioase de vreo 3 saptamani si nu stiu cum vom iesi din asta. E adevarat ca virusul asta a mai bantuit prin Romania prin anii '70 si o parte din cei de varsta a doua si a treia au imunitate (cunosc oameni care si-au amintit ca au avut o gripa groaznica in anii 1975-1977, perioada in care s-a demonstrat ca a fost o epidemie de gripa AH1N1), dar inca suntem multi care nu avem nici un fel de imunitate si care suntem expusi imbolnavirii. Eu m-am vaccinat si sunt oarecum mai linistita din cauza asta.

mira
| mira a răspuns:

De crezut, trebuie sa credem.Nu este o inventie politicianista.Important este sa ne ferim de ea.

| Bacemi a răspuns:

Au murit multi oameni din cauza gripei AH1N1. Cred ca e ceva serios si trebuie sa o tratam cu seriozitate.

| emy a răspuns:

Da, cred.Au fost incrucisati trei virusi:30%porcin, 30% aviar si 40% uman. Din incrucisarea acestor virusi a rezultat acest virus puternic:AH1N1.La televizor a vorbit un medic care a spus clar ca aceasta s-a facut intentionat, ca sa se mai reduca populatia de pe glob; s-a facut mai ales pentru copii si batrani(care, desigur, sunt mai vulnerabili). E normal, nu, ca acestia sunt niste inutili, deoarece nu pot munci ca sa tina trantorii in spate si plus ca se cheltuie si bani cu ei.Si de ce sa se cheltuie atatia bani cu ei, cand pot fi omorati, iar acei bani sa le ramana trantorilor? Imi pare rau ca folosesc astfel de cuvinte, dar eu una nu mai am calificative la adresa acestor oameni.

| madalinutza a răspuns:

Poi eu cred.pentru ca multi sufera de gripa asta si mai ales ca acum deja in farmacii si medicii poarta un fel de masca la gura.sa nu primeasca si ei gripa de la bolnavi, nu vreau sa te speriu dar multi au patit-o cu gripa ai grija:*

| User a răspuns:

Care? porcina sau oina?laughing

| VladyCristian a răspuns:

Salut Flory! Chiar nu mai imi pasa. Sunt foarte dezamagit si trist. A murit Toni Tecuceanu - unul din membrii cronicii carcotasilor. Nu stiu ce sa mai zic. Cine vrea crede, cine nu - nu crede. sad Cert e ca trebuie sa luam niste masuri si sa incercam sa ne protejam cat mai mult... sad

| BiiBiis a răspuns:

Care? Pocrcina? daca e asta sa stii ca nu e prea noua... Si nu, eu chiar nu cred in prostia asta.

| sweety_9492 explică:

Mai cristi dar intentionat de cine a fost facut? totusi ma gandesc dc trebuie sa ne asumam riscul cand ne facem vaccinul? daca asa util si bun ei ar trebui sa isi asume riscu nu?! asa citisem undeva ca cei care cumpara trebiue sa isi asume riscul.

| AdeLina a răspuns:

Nu cred pentru ca ce ne spun la televizor sunt numai baliverne, vor sa bage lumea in sperieti...

| Sniper a răspuns:

E bine ca'ti faci griji!
E rau, ca daca'ti faci griji cu atat o sa te agate si pe tine oh go on

P. S: Stai calma si fi normala. AVEM UN TRATAMENT!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred in ea thinking da nu inseamna ca cared in mos carciun. in fine m-am abatut pustin pai avand in vedere faptul ca numarul bolnavilor a ajuns la aproape 6000 e cam urat